Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • Krajevi6. kolovoza 2020.

  New Orleans u hrvatskom zagrljaju

  New Orleans, znan i kao Big Easy, jedini je grad u Americi u kojem gotovo svaki stanovnik bez puno razmišljanja zna za Lijepu Našu te u kojem ne morate koristiti ime grada Dubrovnika ili košarkaša Tonija Kukoča kako bi objasnili s kojeg kontinenta dolazite.

 • Izvan domovine6. kolovoza 2020.

  Adrijan Vuksanović nositelj liste HGI

  Na sjednici Središnjeg odbora, najvišeg tijela Hrvatske građanske inicijative, donesena je jednoglasna Odluka da na predstojećim Parlamentarnim izborima nositelj liste bude Adrijan Vuksanović, predsjednik stranke i zastupnik Hrvata u Skupštini Crne Gore.

 • Iz Hrvatske6. kolovoza 2020.

  28 novozaraženih, jedna osoba umrla

  U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je trenutno 561 aktivan slučaj oboljenja, a jedna je osoba umrla, izvijestio je u četvrtak Nacionalni stožer civilne zaštite.

 • Ljudi6. kolovoza 2020.

  Liz Yakisich: od Opuzena do Asunciona

  Nakon prvog posjeta Hrvatskoj i rodnom Opuzenu, Liz Yakisich ističe kako sada cijela njezina obitelj razumije zašto toliko vole mandarine.

 • Danas

Blog / vlog / kolumna

 • Hrvatska: osjećaj života1. kolovoza 2020.

  Miješani osjećaji

  "Putovanje doma" u vrijeme korone: ispravno ili ne?

 • Ispeci zanat26. srpnja 2020.

  Lovro: glazbenik

  Lovro Knežević dokazuje kako je s entuzijazmom, predanošću i požrtvovnošću moguće postići ono što si čovjek zacrta. Pretvaranje vještina u konkretan rezultat stavljajući ga u službu drugima čini se lako za ovoga mladog entuzijasta, koji vidljivo uživa u onome što radi, što potvrđuje izvrstan odaziv publike.

 • Ispeci zanat12. srpnja 2020.

  Mirjana: profesorica njemačkoga jezika

  Može li se živjeti od plaće prosvjetara i uzdržavati obitelj? Koliko se sati dnevno mora posvetiti poslu? Mirjana Čakanić, profesorica njemačkog jezika, ovoreno predstavlja svoju stvarnost, navodeći njezine prednosti i nedostatke te dijeli svoja radna iskustva, kako u javnom, tako i u privatnome sektoru.

 • Ispeci zanat28. lipnja 2020.

  Maja: magistra farmacije

  “Da bi neki posao dobro obavljao, kao prvo trebaš ga voljeti”, kaže Maja Perić Šuškavčević. Danomice pomaže onima koji ne samo da traže lijekove nego i savjete koje pacijenti cijene, pa se vraćaju u ljekarnu koju uspješno Maja vodi.

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh