Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • Preporučujemo20. siječnja 2020.

  3. Novogodišnji koncert u Mostaru

  Simfonijski orkestar Mostar u velikoj dvorani Kosače okupit će večeras u 19 sati 52 glazbenika iz Mostara, Širokoga Brijega, Stoca, Banjaluke, Sarajeva, Imotskog, Splita, Dubrovnika, Varaždina, Čakovca, Zagreba, Zaječara i Beograda. Predvođeni maestrom Igorom Tatarevićem donijet će po treći put hercegovačkoj publici zvuke i prizore austrijske prijestolnice.

 • Danas

Blog / vlog

 • Hrvatska: osjećaj života16. prosinca 2019.

  O, taj stres! Ali ne u Hrvata.

  Fjaka je pojam koji potječe iz Dalmacije. Bi li ona mogla biti trajno stanje u cijeloj zemlji? Je li to samo besposlenost ili tek raspoloženje? Možda, ipak, doživljaj života...

 • Svakodnevni junaci9. prosinca 2019.

  Tete i stričeki pričalice

  U SAD-u se volontiranje smatra moralnom obvezom svakog građanina. Svaka osoba, prema svojim mogućnostima i profesionalnoj stručnosti, nudi dio svojeg vremena za pomoć potrebitima: od posluživanja u pučkim kuhinjama do pravne ili medicinske pomoći.

 • Svakodnevni junaci18. studenoga 2019.

  Ljubav prema bližnjemu

  Prije malo više od četrdeset godina, u prvim godinama djelovanja Hrvatskoga katoličkog centra Sveti Nikola Tavelić, bilo je potrebno pokrenuti neku aktivnost koja bi okupila djecu hrvatskog podrijetla i školske dobi.

 • Svakodnevni junaci28. listopada 2019.

  Od Europe do Anda

  Ivan Benigar bio je poznat kao "bijeli poglavica" u argentinskoj Patagoniji. Roditelji su mu bili Slovenci, a rođen je u Zagrebu 1883. Benigar je u glavnome hrvatskom gradu završio osnovnu i srednju školu. Ipak, mjesto gdje je ostavio neizbrisiv trag bila je argentinska provincija Neuquen, i to među pripadnicima domorodačkog plemena Araucana.

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh