Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • Danas

Blog / vlog / kolumna

 • Ispeci zanat22. studenoga 2020.

  Maja: kozmetičarka

  Predivno je nekog učiniti lijepim, sretnim i zadovoljnim. Tako misli Maja Blažević, kozmetičarka koja se tim poslom bavi već 14 godina. U ovotjednoj kolumni, Maja nam govori o svom zanimanju te nam otkriva koje su prednosti, a koji su izazovi u struci.

 • Hrvatska: osjećaj života10. studenoga 2020.

  Što ako je konačni cilj ljubav?

  Ja ne bih bila ja kad ne bih pisala ono što mislim. Mori me ovo vrijeme odalećeno od (hrvatskog) osjećaja življenja. Mori me ovdašnja atmosfera, naše "zajedništvo", svi ti maskirani ljudi, koji samo još vide viruse i činjenica da je svatko protiv nekog. Možeš se tome depresivno pokoriti ili samog sebe zbog usiljene solidarnosti uništiti. Ili možeš "vrlo sebično" slušati svoje srce i svoj razum. Zašto je to uopće hrabro, kao što bi upitao Kant?

 • Ispeci zanat8. studenoga 2020.

  Héctor: suvlasnik automehaničarske radionice

  Héctor Valencia stigao je iz Perua s 29 godina i s vremenom postao suvlasnik automehaničarske radionice u Zagrebu. Ljubitelj automobila i mehanike, korak po korak stekao je iskustvo, a danas ima važan portfelj klijenata. Hector je s nama podijelio svoju priču, od dolaska u Hrvatsku do postizanja svojih ciljeva.

 • Ispeci zanat25. listopada 2020.

  Ivana – vlasnica frizerskog salona

  Može li se uspjeti u privatnom sektoru? Ivana Keresman Reščić dokaz je da se može. Odluku o otvaranju vlastitog salona danas smatra pozitivnom iako joj je donijela puno napora. Papirologija i potrebne dozvole za poslovanje bili su dio mukotrpnoga procesa, ali to je svakako priča sa sretnim završetkom. Nakon nešto više od godinu dana od otvaranja salona, Ivana je zadovoljna uspjehom, koji je i rezultat velikoga truda.

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina RTV Herceg Bosne HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh