Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • CRO-gastro kutak25. siječnja 2021.

  Ličke pole : Može li jednostavnije?

  Ima nekih namirnica na koje smo se već toliko navikli , koje su nam se već toliko uvukle pod kožu, toliko ih često i obilno trošimo da im u našim kulinarskim akrobacijama ni ne pridajemo neku posebnu pažnju. One kao su ovdje oduvijek, nadohvat ruke, poput vode i zraka, stalno i marno.

 • Danas

Blog / vlog / kolumna

 • Hrvatska: osjećaj života19. siječnja 2021.

  Stvari srca

  S rastom patnje raste i ljudsko srce. Posebno bismo se u teškim vremenima trebali osloniti na tu činjenicu.

 • Ispeci zanat17. siječnja 2021.

  Pavao: računalni inženjer

  - Dinamika na poslu je poprilično visoka. Stalne edukacije su nužne. Tempo svatko bira ponaosob, ali ukoliko postoji želja za napredovanje, nužan je predani rad i posvećenje života profesiji - kaže mladi inženjer Pavao Varela Petrač, koji nam otkriva koliko dinamičan i praktičan može biti posao u IT sektoru u ovim vremenima pandemije.

 • Ispeci zanat24. prosinca 2020.

  Ana – koordinatorica "Marijinih obroka"

  Kada je prije nekoliko godina, prvi put čitala knjigu "Baraka koja je nahranila milijun djece" Magnusa MacFarlane-Barrowa, stvorila joj se želja da jednog dana i ona bude dio te velike priče. Ana Abrramović danas je koordinatorica podružnice u Hrvatskoj i upoznaje nas s tom organizacijom koja hrani tisuće djece u najsiromašnjim zemljama svijeta.

 • Hrvatska: osjećaj života24. prosinca 2020.

  Djetešce Isus dolazi

  Svatko na drugačiji način dočekuje djetešce Isusa. Vrijeme iščekivanja bismo trebali iskoristiti smisleno i ljubeći. Prije no što prođe...

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina RTV Herceg Bosne HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh