Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • Izvan domovine26. siječnja 2021.

  Pomoć Banovini iz BiH

  U akciji koju su provele dvije biskupije sa sjedištem u Hercegovini prikupljeno je više od pola milijuna maraka (oko 263.000 eura) za pomoć u potresu nastradalom području Banovine.

 • Preporučujemo26. siječnja 2021.

  Započela online zimska Škola hrvatskoga folklora

  Hrvatska matica iseljenika, svjesna važnosti kulture za očuvanje nacionalnog identiteta, provodi programe tradicijske kulture za Hrvate izvan Republike Hrvatske u kojima najistaknutije mjesto, zbog svoje posebnosti, edukacijske važnosti i jedinstvenosti, ima Škola hrvatskog folklora. Zbog pandemije izazvane koronavirusom prva ovogodišnja Zimska škola folklora održava se putem internetskih seminara.

 • Preporučujemo26. siječnja 2021.

  Novi broj Zajedničara

  Izašao je novi broj dvotjednika Hrvatske bratske zajednice koji možete pročitati na hrvatskom i engleskom jeziku.

 • Danas

Blog / vlog / kolumna

 • Hrvatska: osjećaj života19. siječnja 2021.

  Stvari srca

  S rastom patnje raste i ljudsko srce. Posebno bismo se u teškim vremenima trebali osloniti na tu činjenicu.

 • Ispeci zanat17. siječnja 2021.

  Pavao: računalni inženjer

  - Dinamika na poslu je poprilično visoka. Stalne edukacije su nužne. Tempo svatko bira ponaosob, ali ukoliko postoji želja za napredovanje, nužan je predani rad i posvećenje života profesiji - kaže mladi inženjer Pavao Varela Petrač, koji nam otkriva koliko dinamičan i praktičan može biti posao u IT sektoru u ovim vremenima pandemije.

 • Ispeci zanat24. prosinca 2020.

  Ana – koordinatorica "Marijinih obroka"

  Kada je prije nekoliko godina, prvi put čitala knjigu "Baraka koja je nahranila milijun djece" Magnusa MacFarlane-Barrowa, stvorila joj se želja da jednog dana i ona bude dio te velike priče. Ana Abrramović danas je koordinatorica podružnice u Hrvatskoj i upoznaje nas s tom organizacijom koja hrani tisuće djece u najsiromašnjim zemljama svijeta.

 • Hrvatska: osjećaj života24. prosinca 2020.

  Djetešce Isus dolazi

  Svatko na drugačiji način dočekuje djetešce Isusa. Vrijeme iščekivanja bismo trebali iskoristiti smisleno i ljubeći. Prije no što prođe...

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina RTV Herceg Bosne HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh