Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • Ljudi18. travnja 2021.

  Žigmanov: voljeli bismo da možemo djelovati unutar institucija sistema

  Kakve probleme imaju Hrvati u Vojvodini i Srbiji, zašto ih nema u tijelima političke vlasti te kako surađuju sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, neka su od pitanja emisije Nedjeljom u dva. Gost Aleksandra Stankovića bio je predstavnik vojvođanskih Hrvata Tomislav Žigmanov.

 • Izvan domovine18. travnja 2021.

  Glas Hrvatske - 20 godina

  Travanj je slavljenički mjesec našega radijskoga kanala Glasa Hrvatske – 20 godina od prvog emitiranja pod tim imenom, a ''punoljetnih'' 18 od osnutka cjelodnevnog programa.

 • Ljudi18. travnja 2021.

  Cjepivo, da ili ne?

  Prošli tjedan uspio sam se cijepiti s prozivanim AstraZeneca cjepivom. Dok su neki zbog te obavljene radnje pokazivali zavist, jer njihov red tek dolazi, drugi su iskazivali, neću pretjerati ako kažem, žaljenje i prezir.

 • Izvan domovine18. travnja 2021.

  Grlić Radman: posjet BiH protekao u pozitivnom ozračju

  - Hrvatska ne bježi od otvorenih pitanja koje ima u odnosima s Bosnom i Hercegovinom i želi ih riješiti baš kao što iskreno želi pomoći očuvanju stabilnosti te zemlje i njenom euroatlantskom putu - rekao je u Sarajevu hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

 • Danas

Blog / vlog / kolumna

 • Ispeci zanat11. travnja 2021.

  Tina: asistentica za pomoć na cesti

  Ako zapnete bilo gdje na cesti, ne samo u Hrvatskoj nego i u susjednim zemljama, Tina Kamenčić je tu da vam pošalje pomoć! Naime, Tina radi u kontakt centru za pomoć na cestama, zna nekoliko jezika, a kombinacijom ljubazosti i efikasnosti, za tren ste spremni za nastavak bezbrižnog putovanja. Pročitajte u razgovoru s našom gošćom o njenom iskustvu i o izazovima u ovome poslu.

 • Hrvatska: osjećaj života3. travnja 2021.

  Superheroji, uskrsnuće i potraga za jajima

  Razmatranje hrvatskog načina života u njemačkim okolnostima.

 • Hrvatska: osjećaj života14. ožujka 2021.

  Nema problema! Stvarno?

  Iznimke potvrđuju pravilo.

 • Ispeci zanat14. ožujka 2021.

  Filip: kuhar

  Filip Fatović, kuhar u Studentskom centru u dinamičnom gradu Rijeci, dio je ekipe koje priprema oko 2000 obroka na dan. Otkrite s nama koji mu je izazov i koji su mu najdraži trenuci u poslu koji obavlja ustrajno i predano.

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina RTV Herceg Bosne HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh