Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • Izvan domovine22. travnja 2021.

  Neizvjesna sezona u Neumu

  Određeni broj gostiju očekuje se oko 1. svibnja, i to većinom domaćih te poneki gost iz regije, no zbog pandemije i slabe procijepljenosti stanovništva teško se može očekivati veći broj stranih gostiju, ocjenjuju iz gradske uprave.

 • Hrvatska22. travnja 2021.

  Dan hrvatske knjige u godini Marka Marulića

  22. travnja obilježavamo Dan hrvatske knjige - u povodu 500 godina od prvoga izdanja "Judite" i 121 godinu od osnutka Društva hrvatskih književnika.

 • Preporučujemo22. travnja 2021.

  Nove filmske radionice u Orašju

  Hrvatska matica iseljenika i Centar za kulturu Orašje osmislili su filmske radionice namijenjene Hrvatima iz Bosne i Hercegovine, hrvatskom iseljeništvu i hrvatskoj manjini te Hrvatima u domovini.

 • Danas

Blog / vlog / kolumna

 • Ispeci zanat11. travnja 2021.

  Tina: asistentica za pomoć na cesti

  Ako zapnete bilo gdje na cesti, ne samo u Hrvatskoj nego i u susjednim zemljama, Tina Kamenčić je tu da vam pošalje pomoć! Naime, Tina radi u kontakt centru za pomoć na cestama, zna nekoliko jezika, a kombinacijom ljubazosti i efikasnosti, za tren ste spremni za nastavak bezbrižnog putovanja. Pročitajte u razgovoru s našom gošćom o njenom iskustvu i o izazovima u ovome poslu.

 • Hrvatska: osjećaj života3. travnja 2021.

  Superheroji, uskrsnuće i potraga za jajima

  Razmatranje hrvatskog načina života u njemačkim okolnostima.

 • Hrvatska: osjećaj života14. ožujka 2021.

  Nema problema! Stvarno?

  Iznimke potvrđuju pravilo.

 • Ispeci zanat14. ožujka 2021.

  Filip: kuhar

  Filip Fatović, kuhar u Studentskom centru u dinamičnom gradu Rijeci, dio je ekipe koje priprema oko 2000 obroka na dan. Otkrite s nama koji mu je izazov i koji su mu najdraži trenuci u poslu koji obavlja ustrajno i predano.

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina RTV Herceg Bosne HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh