Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • Ljudi6. travnja 2020.

  Hrvati diljem svijeta u mislima zajedno

  Prijatelji iz svijeta žele brz oporavak osobama zaraženim koronavirusom i pridružuju se u boli onima koji su izgubili voljenu osobu u tužnim okolnostima.

 • Danas

Blog / vlog / kolumna

 • Ispeci zanat29. ožujka 2020.

  Lara Rimac: Profesionalna violinistica

  Lara je svoju ljubav prema glazbi pretvorila u profesiju. Mlada je i entuzijastična, njezin je san nastaviti usavršavanje u europskim glazbenim akademijama. Njezin je slučaj poseban i po tome što živi u pograničnom području, pa tako ima koncerte u Hrvatskoj, a podučava glazbu u Sloveniji. Daje sve od sebe da svu strast prema glazbi prenese i drugima s kojima se susreće. Lara nam je ispričala kako je počela karijeru u Hrvatskoj i koji su joj najveći izazovi.

 • Ispeci zanat16. ožujka 2020.

  Milka Varela, turistička vodičica

  Turistička industrija u Hrvatskoj čini gotovo 17% ukupnog BDP-a. Mnogobrojnost posjetitelja, koja doživljava vrhunac u ljetnim mjesecima, zahtjeva da zanimanja poput turističkog vodiča budu profesionalno odrađena i da im je čovjek posvećen.

 • Ispeci zanat1. ožujka 2020.

  Magdalena – restauratorica slikovnih djela

  Magdalena već godinama radi u Državnom Restauratorskom Zavodu. Po rangu je Restaurator majstor specijalist. Govori kako uživa u svojem radu i izazovima koji je čekaju pri svakom susretu s novom slikom.

 • Hrvatska: osjećaj života2. siječnja 2020.

  (Politička) domovina njemačkih Hrvata

  Njemačka ili Hrvatska? Gdje se živi bolje? To pitanje razmotrili su neki Hrvati koji dobro poznaju obje zemlje.

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh