Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • Izvan domovine12. travnja 2021.

  HNV Crne gore o uvredama manjinskim narodima

  Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore obratilo se Tužiteljstvu sa zahtjevom da preko Ministarstva unutarnjih poslova pronađe autore uvredljive instagramske objave upućene manjinskim narodima u Crnoj Gori, a koja se širi društvenim mrežama.

 • Izvan domovine12. travnja 2021.

  Uručene Napretkove zahvalnice

  Dopredsjednik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar i dopredsjednik HKD Napredak Miroslav Landeka uručio je u subotu 10. travnja na sjednici Središnje uprave HKD Napredak predsjednici Napretkove podružnice u Vitezu Gordani Mišković knjigu "Stari most – s mjesta događaja".

 • Ljudi12. travnja 2021.

  Uredit će grob Josipa Runjanina u Novom Sadu

  Institut za razvoj odnosa Hrvatske i Srbije sa sjedištem u Vinkovcima, nevladina i nestranačka udruga na čijem je čelu Damir Rimac iz SDP-a, vijećnik Gradskog vijeća i saborski zastupnik, pokrenuo je postupak rješenja obnove i održavanja groba skladatelja hrvatske himne Josipa Runjanina u Novom Sadu.

 • Ljudi12. travnja 2021.

  Nova knjiga poznate Osječanke s američkom adresom

  Nakladnik Profil objavio je hrvatski prijevod autobiografske knjige "Drži se" Kristine Kuzmič. Knjiga vlogerice hrvatskoga podrijetla progovara o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samoga sebe i pronalasku radosti u svakodnevnom životu.

 • Danas

Blog / vlog / kolumna

 • Ispeci zanat11. travnja 2021.

  Tina: asistentica za pomoć na cesti

  Ako zapnete bilo gdje na cesti, ne samo u Hrvatskoj nego i u susjednim zemljama, Tina Kamenčić je tu da vam pošalje pomoć! Naime, Tina radi u kontakt centru za pomoć na cestama, zna nekoliko jezika, a kombinacijom ljubazosti i efikasnosti, za tren ste spremni za nastavak bezbrižnog putovanja. Pročitajte u razgovoru s našom gošćom o njenom iskustvu i o izazovima u ovome poslu.

 • Hrvatska: osjećaj života3. travnja 2021.

  Superheroji, uskrsnuće i potraga za jajima

  Razmatranje hrvatskog načina života u njemačkim okolnostima.

 • Hrvatska: osjećaj života14. ožujka 2021.

  Nema problema! Stvarno?

  Iznimke potvrđuju pravilo.

 • Ispeci zanat14. ožujka 2021.

  Filip: kuhar

  Filip Fatović, kuhar u Studentskom centru u dinamičnom gradu Rijeci, dio je ekipe koje priprema oko 2000 obroka na dan. Otkrite s nama koji mu je izazov i koji su mu najdraži trenuci u poslu koji obavlja ustrajno i predano.

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina RTV Herceg Bosne HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh