Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HTV 5 uživo

 • Hrvatska16. srpnja 2018.

  Hvala Vatreni!

  Nakon gotovo šest sati, koliko im je trebalo od Zračne luke Franjo Tuđman do Trga bana Josipa Jelačića, hrvatska nogometna reprezentacija proslavila je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu s više od pola milijuna navijača.

 • Izvan domovine16. srpnja 2018.

  Čestitke Vatrenima stižu iz cijeloga svijeta

  Ponos je najčešća riječ koja se mogla čuti u brojnim čestitkama našoj nogometnoj reprezentaciji. Utakmica se pratilia od Punta Arenasa do Wellingtona.

 • Hrvatska16. srpnja 2018.

  Hrvatska - hit u Google tražilici

  Hrvatska nogometna reprezentacija za Hrvatsku je napravila mnogo više od naslova viceprvaka. Naime u kratkoj povijesti Hrvatska nije bila traženiji pojam na internetu, spominjanja na društvenim mrežama niti se pojavila u toliko svjetskih medija kao nakon pobjede protiv Engleza.

 • Izvan domovine15. srpnja 2018.

  Hrvatska je srebrni pobjednik

  Hrvatska je od male zemlje za koju mnogi ne znaju, postala jedna od najvećih na svijetu zahvaljujući maestralnom nastupu na Svjetskome nogometnom prvenstvu. U završnoj utakmici protiv Francuske, bez obzira na zavidnu formu i fantastičnu igru, nismo pobijedili, ali zato imamo najboljeg igrača mundijala, Luku Modrića.

 • Izvan domovine15. srpnja 2018.

  Na izborima za Parlament EU glasovat će se internetom

  Europski parlament ovoga je tjedna donio izmjene zakona o glasovanju na europskim izborima. Novi zakon mogao bi potaknuti veću izlaznost na izbore.

Blog / vlog

 • Kristinkina kušaonica: Roštilj a la Glas Hrvatske
  4:44

  Kristinkina kušaonica11. srpnja 2018.

  Kristinkina kušaonica: Roštilj a la Glas Hrvatske

  Hrvati se vole družiti uz roštilj, a mi otkrivamo kako izgleda kada povratnik iz Kanade priredi pravi hrvatski roštilj na njemački način uz argentinski začin!

 • Povratak u Hrvatsku3. srpnja 2018.

  Sretno, Vatreni!

  Svjetsko prvenstvo u nogometu traje i posvuda, u Njemačkoj kao i u Hrvatskoj, vlada nogometna groznica. Tema broj jedan među Hrvatima je - hrvatska reprezentacija.

 • Svakodnevni junaci2. srpnja 2018.

  Teta Jelica Sridnja

  Naša je junakinja teta Jelica Sridnja. Tako su je zvali jer je Jeličina majka Marija živjela u srednjoj kući, između drugih dviju Marija, koje su živjele u kućama s desne i s lijeve strane njezine, pa je ona bila “u sredini”. Taj nadimak naslijedila je njezina kći Jelica.

 • Priče s ulice24. lipnja 2018.

  Priče s ulice: Fotograf s najljepšim potpisom

  Maleni vintage dućan smješten u srcu zagrebačke Tkalče ''Saradjen Small Antiquss Shop'' skriva mnogobrojne predmete stare i više od jednoga stoljeća. Antikvarijate s velikom strašću već 40 godina skuplja fotograf s najljepšim potpisom u Hrvata, Radomir Sarađen.

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh