Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

 • Izvan domovine27. siječnja 2021.

  HKD Napredak raspisao natječaj za dodjelu stipendija za dodiplomske i postdiplomske studije

  Temeljem članka 38. točka 12. Statuta Hrvatskog kulturnog društva Napredak, Središnja uprava je na IX. sjednici održanoj 19. prosinca 2020. godine u Sarajevu, donijela odluku prema kojoj se 25. siječnja 2021. godine raspisuje natječaj za dodjelu stipendija za dodiplomske i postdiplomske studije, sredstvima iz Napretkovog Fonda za stipendiranje i sveučilište Ivo Andrić – Vladimir Prelog.

 • Danas

Blog / vlog / kolumna

 • Hrvatska: osjećaj života19. siječnja 2021.

  Stvari srca

  S rastom patnje raste i ljudsko srce. Posebno bismo se u teškim vremenima trebali osloniti na tu činjenicu.

 • Ispeci zanat17. siječnja 2021.

  Pavao: računalni inženjer

  - Dinamika na poslu je poprilično visoka. Stalne edukacije su nužne. Tempo svatko bira ponaosob, ali ukoliko postoji želja za napredovanje, nužan je predani rad i posvećenje života profesiji - kaže mladi inženjer Pavao Varela Petrač, koji nam otkriva koliko dinamičan i praktičan može biti posao u IT sektoru u ovim vremenima pandemije.

 • Ispeci zanat24. prosinca 2020.

  Ana – koordinatorica "Marijinih obroka"

  Kada je prije nekoliko godina, prvi put čitala knjigu "Baraka koja je nahranila milijun djece" Magnusa MacFarlane-Barrowa, stvorila joj se želja da jednog dana i ona bude dio te velike priče. Ana Abrramović danas je koordinatorica podružnice u Hrvatskoj i upoznaje nas s tom organizacijom koja hrani tisuće djece u najsiromašnjim zemljama svijeta.

 • Hrvatska: osjećaj života24. prosinca 2020.

  Djetešce Isus dolazi

  Svatko na drugačiji način dočekuje djetešce Isusa. Vrijeme iščekivanja bismo trebali iskoristiti smisleno i ljubeći. Prije no što prođe...

Prijatelji Glasa Hrvatske

Studia Croatica Hrvatska matica iseljenika Hrvatski svjetski kongres Hrvatska bratska zajednica Moja domovina RTV Herceg Bosne HKD Napredak

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh