(Foto: Edi Zelić/s dopuštenjem) (Foto: Edi Zelić/s dopuštenjem)

"Hrvatska turistička zajednica stavila je na raspolaganje mnoštvo postera, prospekata i turističkih karata te prekrasnih suvenira, što nam je omogućilo da tijekom cijelog dana možemo vrlo kompetentno odgovarati na pitanja posjetitelja štanda" - ističu iz HDL-a.

Sredstvima Veleposlanstva pribavljeni su vino i slatkiši hrvatskih proizvođača koji su kao nagrade uručivani sudionicima kviza o poznavanju Hrvatske.

(Foto: Edi Zelić/s dopuštenjem)

Posjetitelji su pokazali veliko zanimanje za Lijepu našu, a neki će već ovog ljeta svoj ljetni odmor provesti u nekom od hrvatskih odredišta. Vrijedni članova Hrvatskoga društva Luksemburg ističu da im je bilo drago što su zainteresiranim posjetiteljima mogli pružiti dodatne informacije i materijale kako bi se što bolje proveli na predstojećim putovanjima. 

(Foto: Edi Zelić/s dopuštenjem)

Kao i svake godine, mnogi su na hrvatski štand došli samo kako bi kušali vrhunska hrvatska vina ili već dobro poznate Kraševe delicije.

Hrvatski štand uredili su i predstavili posjetiteljima: Maja Broz Hafner, Anđelko Markulin, Bojan Vlahek, Ljubica Bukvić i Mirna Dundović.