(Foto: Faton Agolli) (Foto: Faton Agolli)

Na koncertu su glazbenici izveli prigodne božićne te poznate hrvatske i strane pjesme. U Luksemburgu su nastupili Nikola Sunjko, Veljko Beader i Ivo Mihajlović iz ''Klape Luksmburg'' te pijanist Josip Mihaljević, gitarist Josip Dragnić i gošć iznenađenja Ivana Marijan.

- Bila mi je želja programom obuhvatiti što širi repertoar kako bi svatko pronašao nešto za sebe. Luksemburg je multikulturno i višejezično društvo. Na tom tragu je bio i večerašnji program – ispričala je Anđela Zelić.

Pjevačica Anđela Zelić. (Foto: Faton Agolli)

Koncert je započeo Oliverovim evergreenima, a zatim je pjevačica Anđela Zelić uz pratnju drugih izvođača izvela pjesme Nine Badrić, Zorice Kondže, Željka Bebeka. Zajedno s klapom Luksemburg Anđela je dio koncerta posvetila Gibonniju.

(Foto: Faton Agolli)

- Vrlo smo sretni i zadovoljni što tako vrsna pjevačica živi u našem mjestu. Koncert je bio impresivan, magičan, a izvedbe vrhunske. Također su nam zanimljive izvedbe s muškim vokalima. Publika je na kraju bila na nogama. Želja nam je nastaviti suradnju i u idućim godinama – zaključila je Joelle Flammang, voditeljica odjela za kulturu općine Bertrange koja je ujedno i organizirala koncert, uz potporu Hrvatskog društva Luksemburg i druge sponzore.