Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Aktualno

 • Izvan domovine18. ožujka 2019.

  Hrvatska izložba u Stuttgartu

  Izložba naziva ''Buđenje'' hrvatske umjetnice Liljane Đalok iz Ulma bit će otvorena 25. ožujka u prostorijama Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Stuttgartu.

 • Hrvatska18. ožujka 2019.

  Pet milijuna kuna hrvatskoj nacionalnoj manjini u Europi

  Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske raspisao je javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija hrvatske nacionalne manjine u 12 europskih država. Osiguran je iznos od 5 milijuna kuna, a prijave se primaju zaključno do 15. travnja.

 • Izvan domovine18. ožujka 2019.

  Zašto je Irska privlačna Hrvatima?

  Bolji posao, viša plaća ili jednostavno želja za novim životnim izazovom? Donosimo nekoliko svjedočanstava emitiranih u emisiji Globalna Hrvatska tematski posvećenoj fenomenu odlaska Hrvata u zemlju keltskoga tigra.

 • Preporučujemo18. ožujka 2019.

  Tjedan solidarnosti s BiH

  Po trinaesti put, odlukom hrvatskih biskupa, Hrvatski će Caritas od 18. do 24. ožujka 2019. godine na poseban način obilježiti ''Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini''.

 • Izvan domovine17. ožujka 2019.

  Najuzornija seoska žena u Europskome parlamentu

  Na poziv eurozastupnice Marijane Petir u Bruxellesu je boravila skupina hrvatskih građana s ciljem upoznavanje rada Europskoga parlamenta. Među uzvanicima bili su najuzornija seoska žena Melita Vrbanek sa suprugom Zdenkom, učenici kutinske i sisačke srednje škole s mentoricama koji su postali svojevrsni veleposlanici EP-a te novinari.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh