Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Aktualno

 • Preporučujemo2. prosinca 2020.

  Štefan Jagšić prepjevao austrijsku uspješnicu na hrvatski

  Gradišćanski Hrvat, pjesnik koji je izdao tri Zbirke pjesama i bivši političar koji je bio dugogodišnji gradonačelnik mjesta Otava u Gradišću, privukao je pozornost austrijske javnosti obradom pjesme jednog od najpopularnijih folk-rock pjevača na njemačkom jezičnom prostoru, Andreasa Gabaliera "Jednom ćemo se vidjeti opet", kojoj je Jagšić uz dozvolu autora, ostavio melodiju, ali je promijenio tekst i na gradišćansko-hrvatskom dao joj naslov "Jednoč ćemo se vidit".

 • Hrvatska2. prosinca 2020.

  3539 novih slučajeva koronavirusa

  U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno 3539 novih slučajeva koronavirusa, a umrlo je 55 osoba, izvijestio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

 • Izvan domovine2. prosinca 2020.

  Čović pisao Inzku: naša volja je više puta grubo pogažena

  Nakon što su se predsjednik Hrvatskog narodnog sabora (HNS) i Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović i Valentin Inzko - visoki predstavnik OHR-a (vodeće organizacije za civilni aspekt implementacije mira u Bosni i Hercegovini) nedavno obratili članicama Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda na Arria-formi sastanka, Čović je Inzku uputio pismo o problemima Hrvata u BiH.

 • Hrvatska1. prosinca 2020.

  Koronavirus: 75 umrlih, 2900 novozaraženih

  Broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj je 21.250. Među njima je 2.351 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 245 pacijenata.

 • Izvan domovine1. prosinca 2020.

  Čović pisao Inzku

  Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora (HNS) i Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović uputio je pismo visokom predstavniku u Bosni i Hercegovini Valentinu Inzku, nakon što su se obojica nedavno obratili članicama Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda na Arria-formi sastanka.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh