Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Aktualno

 • Izvan domovine12. travnja 2021.

  Uručene Napretkove zahvalnice

  Dopredsjednik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar i dopredsjednik HKD Napredak Miroslav Landeka uručio je u subotu 10. travnja na sjednici Središnje uprave HKD Napredak predsjednici Napretkove podružnice u Vitezu Gordani Mišković knjigu "Stari most – s mjesta događaja".

 • Izvan domovine12. travnja 2021.

  HNV Crne gore o uvredama manjinskim narodima

  Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore obratilo se Tužiteljstvu sa zahtjevom da preko Ministarstva unutarnjih poslova pronađe autore uvredljive instagramske objave upućene manjinskim narodima u Crnoj Gori, a koja se širi društvenim mrežama.

 • Izvan domovine11. travnja 2021.

  Slavna Morcheeba obradila kantautoricu Irenu Žilić

  Slučajno ili ne, prošlu je nedjelju bio pun mjesec, a upravo toga dana objavljen je i novi singl ''The Moon'' poznate britanske grupe Morcheeba – obrada pjesme naše kantautorice Irene Žilić.

 • Izvan domovine10. travnja 2021.

  Umro književnik Milovan Miković

  Istaknuti hrvatski književnik, urednik i publicist iz Vojvodine Milovan Miković umro je u petak, 9. travnja, u rodnoj Subotici.

 • Hrvatska10. travnja 2021.

  UNICEF donirao bolnicama u Sisku i Petrinji

  Sisačkoj Općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" i Domu zdravlja u Petrinji jučer je putem UNICEF-a donirana vrijedna medicinska oprema. Uručeno im je šest prijenosnih uređaja za praćenje vitalnih funkcija pacijenata, specijalni kreveti i drugo.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh