Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Aktualno

 • Preporučujemo14. listopada 2019.

  "Napretkov" tečaj crtanja i dizajna

  HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira tečaj crtanja i dizajna pod nazivom "Projekt očuvanja i njegovanja kulturne baštine kroz edukacije i radionice crtanja i dizajna".

 • Izvan domovine13. listopada 2019.

  Slikarica Ankica Karačić izlaže u Dortmundu

  “Pokazati granice – pokaži sebe bez maske”, naziv je triptiha hrvatske slikarice Ankice Karačić, postavljenoga na skupnoj izložbi Udruženja likovnih umjetnika Ruhrskog područja (BBK- Ruhrgebiet ) u prostoru galerije BIG u Dortmundu.

 • Hrvatska13. listopada 2019.

  Gradišćanski Hrvati za djecu Vukovara

  Zbor gradišćanskih Hrvata Pax et Bonum danas će u 20 sati održati humanitarni koncert ''Pax et Bonum za djecu Vukovara'' u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Na koncertu će nastupiti 180 članova zbora uz goste iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 • Preporučujemo13. listopada 2019.

  Linđo u Bad Homburgu

  Folklorni ansambl Linđo nastupit će u Bad Homburgu na Danu zahvalnosti za žetvu koji organizira tamošnja Akcijska zajednica u nedjelju 13. listopada.

 • Izvan domovine12. listopada 2019.

  Opći i narodnosni izbori u Mađarskoj

  U Mađarskoj se u nedjelju 13. listopada održavaju opći i narodnosni izbori. Od zakonom mogućega broja naselja u kojima su se mogli prijaviti liste za izbore za mjesne hrvatske samouprave (136), prijavljene su u 117 naselja.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh