Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Aktualno

 • Hrvatska12. studenoga 2019.

  25 godina diplomatskih odnosa Države Izraela i Vatikana

  Pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović u prostorijama zagrebačkog Hrvatskog katoličkog sveučilišta u ponedjeljak 11. studenog održana je konferencija "25 godina uspostave diplomatskih odnosa između Vatikana i Države Izraela". Tim povodom razgovarali smo s te izraelskim veleposlanikom u Hrvatskoj Ilanom Morom.

 • Hrvatska12. studenoga 2019.

  Konferencija "Povratništvo i gospodarski razvoj"

  Doznake hrvatskih građana iz inozemstva približne su iznosu neto zarade od turizma i vrlo su stabilan izvor financiranja, ali Hrvatska mora ostvariti izazov inovativnog gospodarstva kako bi privukla te ljude da prihode ostvaruju u Hrvatskoj, rekao je ekonomist Mladen Vedriš na konferenciji "Povratništvo i gospodarski razvoj" koja se održava u Zagrebu.

 • Hrvatska12. studenoga 2019.

  Otvoren 42. Interliber

  Na Zagrebačkom velesajmu otvoren je 42. Interliber - najveća književna manifestacija u Hrvatskoj. Otvorio ga je premijer Andrej Plenković poručivši kako je stanje u nakladništvu stabilizirano, uz ocjenu da je vrijeme demantiralo zabrinutost za budućnost knjige. Sajam je otvoren do nedjelje 17. studenoga.

 • Izvan domovine12. studenoga 2019.

  Budućnost tjednika Hrvatske novine

  Bila je to tema okruglog stola koji je u četvrtak, 7. Studenoga, organizirao Hrvatski akademski klub, u okviru programa Hakovski četvrtak.

 • Izvan domovine12. studenoga 2019.

  Tri autorske priče u Frankfurtu

  Tri autorske priče - film Danijela Hadrovića, roman Marijane Dokoze i citati iz kratkih priča Danijela Ableeva, predstavljene su njemačkoj publici u subotu 9. studenoga u prostorijama Udruženja likovnih umjetnika u Frankfurtu.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh