Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Aktualno

 • Izvan domovine20. siječnja 2020.

  Tečaj hrvatskoga jezika u Limi

  U Peruu se održava tečaj hrvatskog jezika prema projektu koji je izradio Hrvatski klub Dubrovnik, uz potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

 • Izvan domovine20. siječnja 2020.

  Zadnji dan prijava za Večernjakovu domovnicu

  Do kraja dana otvorene su prijave za tradicionalnu godišnju dodjelu nagrade Večernjakova domovnica koja će se održati 29. veljače, u Kongresnom centru Kurhaus u Bad Homburgu.

 • Izvan domovine20. siječnja 2020.

  U Beču održan 73. bal gradišćanskih Hrvata

  Tradicionalni 73. Hrvatski bal gradišćanskih Hrvata, u organizaciji Hrvatskog centra i Hrvatsko-gradišćanskog kulturnog društva u Beču, održan je u subotu 18. siječnja prestižnom bečkom Parkhotelu Schönbrunn.

 • Preporučujemo20. siječnja 2020.

  3. Novogodišnji koncert u Mostaru

  Simfonijski orkestar Mostar u velikoj dvorani Kosače okupit će večeras u 19 sati 52 glazbenika iz Mostara, Širokoga Brijega, Stoca, Banjaluke, Sarajeva, Imotskog, Splita, Dubrovnika, Varaždina, Čakovca, Zagreba, Zaječara i Beograda. Predvođeni maestrom Igorom Tatarevićem donijet će po treći put hercegovačkoj publici zvuke i prizore austrijske prijestolnice.

 • Izvan domovine19. siječnja 2020.

  Bolivijski Hrvati raspisali natječaj "A tko smo mi?"

  Hrvatska zajednica u bolivijskome La Pazu pokrenula je prvi međunarodni natječaj za bibliografsku priču pod nazivom "Tko smo mi?" s ciljem očuvanja hrvatskih korijena. Pozivaju na sudjelovanje sve potomke Hrvata i hrvatske prijatelje.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh