Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Aktualno

 • Hrvatska31. listopada 2020.

  Crodiaspora Summit

  U organizaciji udruge Croadiaspora organiziran je prvi Crodiaspora summit koji se unatoč pandemiji koronavirusa ipak održava putem video panela i rasprava. Summit je okupio mnogobrojne poslovne ljude i stručnjake iz domovine i inozemstva.

 • Izvan domovine31. listopada 2020.

  Pčelinji otrov kao unosan posao za Hercegovce

  Od iduće godine pčelari s područja Hercegovine započet će s proizvodnjom pčelinjeg otrova koji se, prema rezultatima istraživanja provedenih na Instituta za medicinska istraživanja Harry Perkins i Sveučilišta Zapadne Australije, pokazao učinkovitim u tretiranja iznimno rijetkog karcinoma dojke (TNBC).

 • Hrvatska30. listopada 2020.

  Svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja

  Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva, u čiju obnovu i uređenje je uloženo 46 milijuna kuna, uglavnom donacija sedam tisuća Hrvata iz zemlje i svijeta, svečano će biti otvoren u danas u 17:30 sati.

 • Hrvatska30. listopada 2020.

  Preminulo 20 osoba, 2772 zaraženih

  U posljednja 24 sata zabilježena su 2772 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 15.106. Među njima je 1027 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 74 pacijenta. Preminulo je 20 osoba.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh