Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Aktualno

 • Hrvatska20. kolovoza 2019.

  Dani Luke Botića

  Manifestacija povećena književniku i pjesniku Luki Botiću održava se deseti put, ove godine u Kaštelima, Đakovu i Gorjanima.

 • Hrvatska20. kolovoza 2019.

  "Putevima Nikole Tesle" prva znanstveno-kulturno-turistička ruta na svijetu

  Ruta Putevima Nikole Tesle ulazi u proces certifikacije kao prva službena kulturna ruta Vijeća Europe posvećena nekom inovatoru i znanstveniku.

 • Preporučujemo20. kolovoza 2019.

  Kroatistički portreti i za(o)kreti

  Knjigu akademika Marka Samardžije "Kroatistički portreti i za(o)kreti" u kojoj su obrađeni hrvatski jezikoslovci posljednja dva stoljeća, objavila je Hrvatska sveučilišna naklada (HSN) iz Zagreba. Autor je u knjizi obradio 18 jezikoslovaca koji su djelovali u rasponu od 200 godina.

 • Hrvatska19. kolovoza 2019.

  Novi val Mirka Ilića u Dubrovniku

  Dvjema izložbama: ''Mirko Ilić: Trenutak pred katastrofu'' i ''Tolerancija'' istaknuti dizajner i ilustrator Mirko Ilić s njujorškom adresom predstavlja se u Dubrovniku. U Kreativnoj četvrti Lazareti predstavljen je njegov izbor radova iz svih faza karijere, a u javnim gradskim prostorima Dubrovnika postavljena je nova verzija njegove putujuće međunarodne izložbe plakata.

 • Izvan domovine19. kolovoza 2019.

  Varaždinka prva strankinja koja je dirigirala nekim zborom u Iranu

  Kad je mješoviti zbor Tonal istoimene Muzičke akademije u Iranu zapjevao hrvatske popularne pjesme, pod dirigentskom palicom Hrvatice, publika je ostala bez daha.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh