Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HTV 5 uživo

Aktualno

 • Hrvatska17. studenoga 2018.

  27. godišnjica stradanja Vukovara i Škabrnje

  Danas i sutra održavaju se manifestacije koje svake godine ujedine cijelu Hrvatsku - skup o ratnoj bolnici i kolone sjećanja u Vukovaru i Škabrnji. U gradovima diljem Hrvatske večeras se pale svijeće duž Ulica grada Vukovara.

 • Izvan domovine17. studenoga 2018.

  Čvrste veze južnoameričkih Hrvata s Hrvatskom

  Robert Jakubek, počasni konzul Republike Hrvatske u Santa Cruzu de la Sierri u Boliviji i član Savjeta Vlade RH za Hrvate izvan RH održao je tribinu u Hrvatsko-hispanskom društvu o hrvatskim zajednicama u Boliviji, u kojoj je govorio o aktivnostima hrvatske dijaspore u Boliviji i u Južnoj Americi, o nedavno održanom četvrtom susretu hrvatske dijaspore Južne Amerike u Ekvadoru, te o prijedlozima koje je predložio Savjetu.

 • Izvan domovine17. studenoga 2018.

  Rimsko gostovanje dubrovačke klape Amfora

  Hrvatska matica iseljenika Dubrovnik, Hrvatski papinski zavod sv. Jeronima i Hrvatsko talijanska udruga iz Rima 11. studenoga u hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu organizirali su koncert dubrovačke klape Amfora.

 • Hrvatska17. studenoga 2018.

  Marijan Knezović: ''Bolje je izgoriti nego izblijedjeti''

  Mladi društveni aktivist, bloger i pjesnik, rodom iz Posušja, student je ekonomije na Sveučilištu u Zagrebu. Svojim radom u nevladinom sektoru proteklih se godina intenzivno zalaže za prava Hrvata u Bosni i Hercegovini.

 • Izvan domovine17. studenoga 2018.

  Linđo zaorio i zavijorio u Strasbourgu, Linzu i Beču

  Dubrovački folklorni ansambl već generacijama , točnije 53 godine, oduševljava svojim pjesmama i plesovima publiku, a pogotovo naše iseljenike diljem svijeta.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh