Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Aktualno

 • Izvan domovine26. rujna 2020.

  Izbor za Hercegovku godine

  U tijeku su prijave za "Hercegovku godine", izbor koji drugu godinu organizira mostarska kantautorica, spisateljica i kolumnistica, te predsjednica udruge "Hercegovka godine" Daniela Škegro. Nominacije traju do 10. listopada.

 • Preporučujemo26. rujna 2020.

  Dan karijera/Career Day 2020

  Studentska udruga BEST Zagreb organizira 15. listopada sajam karijera pod nazivom "Career Day 2020". Cilj događaja je povezivati studente s potencijalnim poslodavcima i informiranje istih o raznim mogućnostima zaposlenja unutar, ali i izvan zemlje.

 • Izvan domovine26. rujna 2020.

  Monodrama "Sve što sam prešutjela" u Skoplju

  U subotu 26. rujna u salonu Kulturno-informativnog Centra Grada Skoplja održat će se monodrama "Sve što sam prešutjela" u izvjedbi Mie Begović. Realizacija projekta naslovljenog "Večer hrvatske dramske umjetnosti u Skoplju" u organizaciji je Zajednice Hrvata u R.S.Makedoniji, pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

 • Izvan domovine25. rujna 2020.

  Hrvatska zajednica dobila prostor u Beogradu

  Hrvatska zajednica od srijede 23. rujna ima reprezentativne prostorije u glavnom gradu Srbije Beogradu. Prostor veličine 160 četvornih metara nalazi se na adresi Studentski trg 10, a bit će korišten za potrebe područnog ureda Hrvatskog nacionalnog vijeća i mjesnih hrvatskih udruga.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh