Glas Hrvatske

15:00 / 06.07.2022.

Autor: Glas Hrvatske

Završen Napretkov tečaj engleskog jezika

Uručenje certifikata

Uručenje certifikata

Foto: HKD Napredak / ustupljena fotografija

Završnom radionicom i svečanom dodjelom certifikata koja je upriličena u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru obilježen je završetak Napretkovog ljetnog tečaja engleskog jezika.  

Cilj konverzacijskog tečaja engleskog jezika bio je omogućiti polaznicima da se oslobode straha i steknu samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku.


Prema riječima polaznika koji su uspješno završili tečaj, program je nadmašio očekivanja. Tijekom dva mjeseca aktivnog rada, stekli su praktično znanje engleskog jezika i samopouzdanje da ga koriste u različitim situacijama. Kako su opisali, tečaj je bio potpuno drugačiji, razbio im je predrasudu i strah od govorenja engleskog jezika i brojni polaznici izrazili su želju za nastavkom tečaja na jesen.


Radionice s potpuno drugačijim programom, dizajniranim prema potrebama suvremenog svijeta, ponudile su polaznicima unaprjeđivanje jezičnih vještina kroz razgovor, pisanje i slušanje sadržaja na engleskom jeziku.


Program je trajao dva mjeseca, a certifikat o uspješno završenom tečaju uručen je polaznicima.


Dopredsjednik HKD Napredak Miroslav Landeka zahvalio je susretljivom vodstvu i djelatnicima Narodne knjižnice HNŽ-a i Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače koji su ustupili na korištenje svoje prostorije i tako omogućili održavanje tečaja. Također, zahvalio je profesorici engleskog jezika i književnosti Andrei Biško koja je uspješno vodila tečaj, o čemu najbolje svjedoče zadovoljni polaznici.


Andrea Biško je profesorica i osnivačica škole engleskog jezika The English Academy. Profesorica Biško je uručila certifikate i poručila kako se iznimno raduje uspjehu koji su ostvarili polaznici Napretkova tečaja engleskog jezika te zahvalila HKD Napredak na čelu s dopredsjednikom Landekom na uspješno ostvarenoj suradnji.


Na poziv i želju polaznika tečaja, a uz dogovor organizatora, suradnja HKD Napredak Glavne podružnice Mostar i škole engleskog jezika The English Academy dobit će svoj nastavak u rujnu ove godine, kada započinje novi ciklus tečaja.


O datumu početka tečaja, zainteresirani polaznici će biti pravovremeno obaviješteni.


Prijave su otvorene već sada, putem mail adrese englishschool.andrea@gmail.com.


Broj prijava je ograničen. 

Uručeni certifikati Napretkova tečaja engleskog

Uručeni certifikati Napretkova tečaja engleskog

Foto: HKD Napredak / ustupljena fotografija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!