Glas Hrvatske

18:21 / 31.05.2023.

Autor: Glas Hrvatske

Završen drugi ciklus Napretkovog tečaja SEO copywritinga

Polaznici drugog ciklusa Napretkovog tečaja SEO copywritinga

Polaznici drugog ciklusa Napretkovog tečaja SEO copywritinga

Foto: snimka zaslona / hkdnapredak.com

Analizom napisanih SEO blogova i dodjelom certifikata u utorak je završen drugi ciklus specijaliziranog tečaja copywritinga – SEO copywritinga u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar.

Certifikate su polaznicima tečaja na prigodnoj svečanosti uručili Marko Suton, voditelj tečaja i Miroslav Landeka, predsjednik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar.


Ovaj specijalizirani tečaj copywritinga bio je namijenjen polaznicima koji su uspješno završili osnovni tečaj copywritinga kojeg je HKD Napredak, GP Mostar, organizirao već šest puta. Voditelj tečaja bio je Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, koji je kroz pet susreta polaznike upoznao s procesima kreiranja sadržaja po načelima SEO copywritinga.


SEO je, inače, optimizacija web stranica za tražilice, a važan aspekt te optimizacije je SEO copywriting, tj. pisanje tekstualnog sadržaja po unaprijed istraženim i odabranim ključnim riječima.


Tijekom pet susreta polaznici su se upoznali sa samim SEO-om, zatim s tehnikama istraživanja ključnih riječi, pravilima pisanja SEO sadržaja, kao i s određenim SEO copywriting trikovima.


Polaznici su stekli nova saznanja koja će primjenjivati u digitalnom svijetu, a njihova svjedočanstva oduševljenja ovim tečajem pročitajte na ovoj poveznici.   

Drugi ciklus Napretkovog tečaja SEO copywritinga

Drugi ciklus Napretkovog tečaja SEO copywritinga

Foto: snimka zaslona / hkdnapredak.com

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!