Glas Hrvatske

10:31 / 17.09.2022.

Autor: Tomislav Šikić

Započeo Napretkov tečaj engleskog jezika

Napretkov tečaj engleskog jezika

Napretkov tečaj engleskog jezika

Foto: HKD Napredak / ustupljena fotografija

Napretkov tečaj engleskog jezika u organizaciji HKD Napredak Glavne podružnice Mostar, Narodne knjižnice HNŽ-a i škole engleskog jezika The English Academy započeo je ovaj tjedan. Tečaj se održava u Multifunkcionalnoj dvorani Narodne knjižnice HNŽ Mostar, a vodi ga osnivačica The English Academy, profesorica i language coach Andrea Biško.

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa Napretkovog tečaja engleskog jezika u srpnju 2022. godine, HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, Narodna knjižnica HNŽ-a i The English Academy ove jeseni organizirali su drugi ciklus tečaja engleskog jezika.


Ono što izdvaja ovaj tečaj je suvremen i moderan pristup obrazovanju koji nudi učenje engleskog jezika u obliku konverzacijskih radionica. U malim skupinama, prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, polaznici imaju priliku vježbati komunikaciju na engleskom jeziku kroz praktične aktivnosti koje doista mogu iskoristiti u privatnom i profesionalnom okruženju.


Ovaj program je posebno dizajniran za odrasle kojima je cilj izgradnja samopouzdanja u komunikaciji na engleskom jeziku.


Polaznici koji su sudjelovali na proljetnom ciklusu Napretkovog tečaja engleskog jezika, s radošću su dočekali novi ciklus, a novi polaznici tečaja su se već odlično uklopili i izrazili zadovoljstvo programom u prva dva održana sata.


Program će trajati tri mjeseca, a radionice će se održavati ponedjeljkom i srijedom u 20:30h u Multifunkcionalnoj dvorani Narodne knjižnice HNŽ-a. Po uspješnom završetku tečaja, polaznicima će biti uručen Certifikat o pohađanju na završnoj ceremoniji koja je planirana u prosincu.


(HKD Napredak Glavna podružnica Mostara)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!