Glas Hrvatske

14:38 / 06.10.2021.

Autor:

Započeo Napretkov tečaj copywritinga

Treći ciklus copywritinga

Treći ciklus copywritinga

Foto: HKD Napredak / ustupljena fotografija

Prvi susret trećeg ciklusa tečaja copywritinga u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar, održao se u ponedjeljak 4. listopada u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Tijekom prvog susreta polaznici su se upoznali s teorijskim definicijama copywritinga, saznali nešto više o prvom profesionalnom copywriteru te uspješno napisali svoje prve dvije copywriting vježbe.


Voditelj tečaja copywritinga je diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, Marko Suton, koji će kroz osam susreta polaznike tečaja upoznati s kreiranjem različitog sadržaja, kao recimo pisanje objava za društvene mreže, PR tekstova, službenih e-mailova i newslettera kao i blog tekstova.


Blog tekstove od 500 i više riječi polaznici tečaja predstavit će na zadnjem, osmom susretu. Svi polaznici koji budu s uspjehom odradili tečaj bit će nagrađeni certifikatom o završenom tečaju copywritinga.


Isto tako, tijekom Napretkovog tečaja copywritinga, polaznici će kroz praktične vježbe i domaće zadaće potvrditi stečeno znanje.


(HKD Napredak – Glavna podružnica Mostar)


Treći ciklus copywritinga

Treći ciklus copywritinga

Foto: HKD Napredak / ustupljena fotografija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!