Glas Hrvatske

08:08 / 09.03.2022.

Autor: Branimir Njikoš

Započeo Napretkov tečaj copywritinga

4. ciklus tečaja copywritinga,

4. ciklus tečaja copywritinga,

Foto: HKD Napredak / -

Prvi susret četvrtog ciklusa tečaja copywritinga u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar, održao se u ponedjeljak navečer u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će, uz vodstvo diplomiranog novinara i profesionalnog SEO copywritera Marka Sutona, člana HKD Napredak, teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga


Također, polaznici tečaja upoznat će se i s teorijskim dijelom copywritinga, tko je bio prvi copywriter i tko su ostali značajni pisci te kako se razvijala vještina copywritinga sve do danas, gdje je uvedena jedna sasvim nova disciplina, a ta je SEO copywriting, tj. pisanje tekstova koji su optimizirani za internetske tražilice.

Voditelj tečaja Marko Suton

Voditelj tečaja Marko Suton

Foto: HKD Napredak / -

Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno.


Predbilježbu za peti ciklus tečaja copywritinga (koji će se najvjerojatnije održati tijekom rujna ili listopada 2022. godine) možete izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail makasuton@gmail.com.


(HKD Napredak – Glavna podružnica Mostar)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!