Glas Hrvatske

09:31 / 25.03.2022.

Autor: Mirjana Žugec Pavičić

Predstavljanje knjige "Ćudljive vode" Matiasa Zečevića u Livnu

Matias Zečević

Matias Zečević

Foto: Osobna arhiva / ustupljena fotografija

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva "Napredak" Livno u 19 sati održat će se predstavljanje knjige "Ćudljive vode", mladog posavskog autora Matiasa Zečevića. Predstavljanje će se održati u dvorani za sastanke Poslovno-trgovačkog centra "Forum" u Livnu.

"Ćudljive vode"

"Ćudljive vode"

Foto: osobna arhiva - Matias Zečević / ustupljena fotografija

Roman "Ćudljive vode" inspiriran je poplavama koje su 2014. godine pogodile Bosansku Posavinu, ali i šire područje. Govori o iseljavanju mladih ljudi, poljoprivrednoj proizvodnji i drugim temema vezanim za stanovništvo u Posavini.


Roman će uz autora predstavljati Marija Pavlović, predsjednica Studentskog zbora Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i novinarka Tereza Šušnjara, a glazbena pratnja će biti Jelena Skoko.


Autor Matias Zečević do sada je svoj roman predstavio u Odžaku, Širokom Brijegu, Mostaru, Bugojnu, Rami i Neumu. Izdavač romana je HKD Napredak podružnica Odžak.


Matias Zečević

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!