Glas Hrvatske

13:51 / 26.07.2022.

Autor: Glas Hrvatske

U Livnu održan koncert Napretkova tria “Senso”

Trio "Senso"

Trio "Senso"

Foto: HKD Napredak / ustupljena fotografija

U dvorani Osnovne glazbene škole "Franjo S. Vilhar“ posjetitelji su sinoć imali priliku čuti koncert na čijem su programu su bile arije iz opera, napolitanske solo pjesme, ciklus pjesama A. Borodina i druge. Koncert je završen izvedbom “Neka cijeli ovaj svijet” iz mjuzikla “Jalta, Jalta”.

Predsjednik turističke zajednice grada Livna i potpredsjednik HKD Napredak Podružnice Livno Nikola Periša pozdravio je posjetitelje, a gostima i uzvanicima druge večeri Livanjskog kulturnog ljeta 2022. poželio dobrodošlicu.


Dopredsjednik Središnje uprave HKD Napredak Miroslav Landeka zahvalio je na pozivu i dobrodošlici te izrazio zadovoljstvo što je Napredak u Livnu nakon više sedam desetljeća ponovno pokrenut i već ima kulturne aktivnosti. Ovom prigodom Miroslav Landeka je predsjednici Ines Kaić uručio dvije knjige Stari most – s mjesta događaja i fotografiju stećka s Napretkova kalendara.


Nakon održanog koncerta zahvalama se pridružila i Ines Kaić, predsjednica podružnice Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak.


(HKD Napredak Podružnica Livno)

Ines Kaić i Miroslav Landeka

Ines Kaić i Miroslav Landeka

Foto: HKD Napredak / ustupljena fotografija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!