Glas Hrvatske

09:21 / 07.08.2022.

Autor: Glas Hrvatske

Koncert „Music and More Summer Fest” ispred Kosače

Plakat

Plakat

Foto: ustupljena fotografija / -

Međunarodni muzički festival i ljetna škola „Music and More Summer Fest” održat će koncert u nedjelju, 7. kolovoza na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u 20:30.

Sudionici ovogodišnjeg festivala su najpoznatija imena iz svijeta klasične glazbe, profesori te studenti iz cijeloga svijeta. Tatjana Ranković, direktoriva Međunarodnog glazbenog festivala i ljetne škole je istaknula da je ovo četvrti „Music and More Summer Fest” u okviru koga će biti održano 11 koncerata na nekoliko atraktivnih lokacija u Trebinju kao i jedan koncert u Mostaru.


Međunarodni muzički festival i ljetna škola „Music and More Summer Fest” započeo je 3. kolovoza u Trebinju i trajat će do 14. kolovoza.


„Music and More Summer Fest” osnovan je 2018. godine kao interdisciplinarni, međunarodni umjetnički program koji pruža jedinstven doživljaj svim polaznicima koji se usavršavaju, uče, izvode glazbena djela i imaju mogućnost da se upoznaju sa bogatom kulturnom baštinom Trebinja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!