Glas Hrvatske

14:40 / 10.08.2022.

Autor: Branimir Njikoš

Humanitarni glazbeno sportski spektakl "Šampioni srca" u Livnu

Plakat manifestacije

Plakat manifestacije

Foto: promo / -

Zlatko Dalić i prijatelji, u suradnji s NK “Troglav” iz Livna, ove će godine, ovome kraju i svome narodu, podariti humanitarni glazbeno sportski spektakl “Šampioni srca”, koji će se održati 11.08.2022. u Livnu na  stadionu  NK “Troglav”.

“Šampioni srca”, poznati sportaši, glazbenici, glumci, gospodarstvenici i drugi svojom će nazočnošću i nastupom iskazati svoju humanost i ljubav prema ljudima podupirući rad humanitarnih udruga i institucija koje se brinu o razvoju ovoga kraja.


Tako će, kao glavni cilj ovog humanitarnog događaja, biti prikupljanje novčanih sredstava za pomoć u radu udrugama “Kap ljubavi” iz Tomislavgrada i “Puž” iz Livna, kao i prikupljane pomoći za obnovu hrvatskog doma “Stjepan Radić” u Šujici.

 

Početak programa ovog humanitarnog događaja predviđen je u 18.00 sati na stadionu NK “Troglav” kada će se odigrati nogometna utakmica između nogometnih ekipa “Humane zvijezde Hrvatske” predvođene predsjednikom Udruge Miroslavom Bićanićem i ekipe “Livno i prijatelji” koju će predvoditi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

 

Olić, Mandžukić, Ćorluka i drugi najavili dolazak

 

Bivši nogometaši s vrlo uspješnim i zapaženim karijerama, među kojima i mnogi bivši hrvatski reprezentativci poznati su po svojoj spremnosti da se odazovu događajima ovakvog karaktera. Pa su svoju nazočnost i nastup  najavili: Ivica Olić, Marijo Mandžukić, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar, Dražen Ladić, Antony Šerić, Stipe Pletikosa, Goran Vlaović, Boris Živković, Mario Stanić, Joe Šimunić, Amir Kazić Leo, Slaven Knezović “Grof”, Željko Mavrović i mnogi drugi.


Mate Bulić nakon dvije godine opet na pozornici


U 20.00 sati uslijedit će glazbeno zabavni program gdje će nastupiti: Livanjska glazbena grupa “Macao bend”, poznati youtuberi i zabavljači “JURE&MATE”, te glazbene zvijezde: Dražen Zečić, Tiho Orlić, Ivana Marić, Amir Kazić Leo, Teška industrija, Dalmatino, Željko Bebek te Mate Bulić, na čiji poziv su se i odazvali svi ovi glazbenici. Mate će nakon više od 2 godine zapjevat publici neke od svojih najpoznatijih hitova.


Pokrovitelji ovog humantarnog događaju su Vlada Hercegbosanske županije i Općina Livno, a glavni sponzor je EKO Stridon d.o.o. iz Tomislavgrada

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!