Glas Hrvatske

18:02 / 23.09.2021.

Autor: Branimir Njikoš

HKD Napredak organizira tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga

Plakat tečaja (kolaž)

Plakat tečaja (kolaž)

Foto: - / HKD Napredak Glavna podružnica Mostar

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače zbog velikog interesa organizira i treći ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga.


Također, polaznici tečaja upoznat će se i s teorijskim dijelom copywritinga, tko je bio prvi copywriter i ostali značajni pisci te kako se razvijala vještina copywritinga sve do danas, gdje je uvedena jedna sasvim nova disciplina, a ta je SEO copywriting, tj. pisanje tekstova koji su optimizirani za internetske tražilice.


Kao i prošla dva tečaja i ovaj treći ciklus tečaja copywritinga vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD Napretka, Glavne podružnice Mostar. Po završetku, polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju.


Kako su prijave za ovaj tečaj popunjene još u predbilježbi, kao i sva rezervna mjesta koja su bila otvorena, otvorene su predbilježbe za četvrti ciklus tečaja copywritinga (koji će se najvjerojatnije održati tijekom iduće godine) na koje se možete prijaviti slanjem svog imena i prezimena te kratkim CV-em na makasuton@gmail.com.


Prvi susret zakazan je za ponedjeljak, 4. listopada 2021. godine, s početkom u 19 sati u prostorijama čitaonice.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!