Glas Hrvatske

16:40 / 09.03.2023.

Autor: Tomislav Šikić

3. Napretkovi dani u Tuzli

Hrvatski kulturni centar Tuzla

Hrvatski kulturni centar Tuzla

Foto: Hrvatski glasnik / snimka zaslona

Pred kraj tjedna, HKD Napredak Glavna podružnica Tuzla i Franjevački samostan Tuzla, u okviru 3. Napretkovih dana u Tuzi, najavljuju tri događaja.

U petak 10. ožujka s početkom u 16 sati na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Tuzli bit će upriličeno predstavljanje knjige prof. dr. Bože Skoke “Strateško komuniciranje država”. Predstavljači su prof. dr. Enes Osmančević i prof. dr. Vanda Babić Galić. Monumentalno djelo, na 850 stranica priča o ulozi identiteta i imidža te upravljanja ugledom države u ostvarenju političkih i gospodarskih ciljeva.


U 19 sati u Ateljeu i kući Ismeta Mujezinovića, Napretkovi dani nastavljaju se predstavljanjem knjige Vande Babić Galić “Bokeljski zagovori- tragom hrvatske baštine Boke”. Knjigu će predstaviti prof. dr. Božo Skoko i prof. dr. Sanjin Kodrić, predsjednik BZK Preporod. 


U subotu 11. ožujka u Hrvatskom kulturnom centru u 19 sati bit će održana večer tradicijske kulture u kojoj će sudjelovati folklorni sastav i izvorna pjevačka skupina “Sv. Anto” iz Busovače sa stotinjak članova.


Iz HKD Napredak Glavna podružnica Tuzla pozvali su sve ljubitelje pisane riječi i ljubitelje tradicijske kulture da se odazovu na navedene događaje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!