Glas Hrvatske

12:55 / 27.09.2019.

Autor: Tomislav Šikić

XIX. Festival bunjevački pisama

(Foto: screenshot/plakat)

(Foto: screenshot/plakat)

Foto: - / -

Festival bunjevački pisama bit će održan u nedjelju 29. rujna u Subotici, u Sportskoj dvorani Tehničke škole Ivan Sarić s početkom u 19 sati.

Izvođače će pratiti Festivalski tamburaški orkestar Hrvatske glazbene udruge Festival bunjevački pisama, koja je i organizator Festivala.

Pokrovitelj Festivala je Primorsko-goranska županija, a održavanje Festivala omogućeno je potporom Veleposlanstva Republike Hrvatske u Republici Srbiji, Grada Subotice, Pokrajinskog tajništva za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Pokrajinskog tajništva za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama, Hrvatskog nacionalnog vijeća i Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata te brojnih sponzora.

Ulaznice po cijeni od 250 dinara se mogu kupiti u pretprodaji pozivom na broj telefona 063/80 87 836, kao i na dan Festivala na ulazu u Sportsku dvoranu.

(ZKVH)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!