Glas Hrvatske

10:00 / 17.09.2023.

Autor: Irena Košar

Tri izvanredne žene otkrivaju svoje uspjehe

Najava novog susreta u organizaciji CroActivas

Najava novog susreta u organizaciji CroActivas

Foto: kolaž / .

CroActivas, mreža koja okuplja i povezuje Hrvatice diljem Latinske Amerike najavljuje novi susret u Zoom konferenciji 20. rujna u kojem će glavne govornice biti tri hrvatske počasne konzulice.

Ana María Kuljevan iz Lime (Peru), Catalina Lonac iz Tucumána (Argentina) i Laura Martín del Campo Steta iz Ciudad de Méxica (Meksiko) će podijeliti svoje iskustvo i pričati o tome što znači biti počasna konzulica.


One su, kako ističu u  CroActivasu, svojim izvanrednim doprinosom i predanošću zajednici stekle posebno mjesto te su sa svojim neumornim angažmanom i posvećenošću postigle izvanredne uspjehe. One strastveno i hrabro inspiriraju mnoge uspješne i osnažene hrvatske žene diljem Latinske Amerike.


Ovaj inspirativni susret održat će se putem Zoom konferencije u srijedu, 20. rujna, s početkom 18 sati po hrvatskom vremenu. To će biti prilika da se čuje njihova priča, sazna više o njihovim postignućima i kako su pridonijele zajednici.


Organizator susreta je CroActivas, mreža koja okuplja i povezuje Hrvatice diljem Latinske Amerike, promičući njihovu ulogu i doprinos u svojim lokalnim zajednicama. Očekuje se da će ovaj susret biti izvor inspiracije  i poticaj za daljnje angažmane unutar hrvatske dijaspore u Latinskoj Americi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!