Glas Hrvatske

17:28 / 07.02.2023.

Autor: Glas Hrvatske

Poziv mladima na "EYE2023"

Ilustracija

Ilustracija

Foto: snimka zaslona / europarl.europa.eu

Europski parlament poziva sve mlade, u dobi od 16 do 30 godina, na događaj EYE2023 (Europski skup mladih) u Strasbourgu, gdje će moći podijeliti svoje ideje o budućnosti Europe! Prijave traju do 24. veljače.

Mladi iz cijele Europske Unije-a okupit će se 9. i 10. lipnja u Europskom parlamentu u Strasbourgu na Europskom skupu mladih (EYE) i raspravljati i razmjenjivati ideje o tome kako bi trebala izgledati budućnost Europe.


Neke od njih organizirane su u suradnji s drugim institucijama, međunarodnim organizacijama, civilnim društvom i organizacijama mladih.


Uz prisutnost stručnjaka, aktivista, utjecajnih osoba i donositelja odluka, mladi će moći komunicirati, razmijeniti mišljenja i pronaći nadahnuće u samom središtu europske demokracije.


Planirane aktivnosti


Peto izdanje događanja, EYE2023, sadržavat će aktivnosti uživo i hibridne aktivnosti u Strasbourgu. Na programu je gotovo 200 aktivnosti, uključujući rasprave, druženja i upoznavanja, umjetničke izvedbe, sportske i interaktivne radionice.


Moguće i pojedinačne prijave

 

Ne trebate sudjelovati u grupama, moguće su i pojedinačne prijave. Sudjelovanje je besplatno, jedino morate pokriti svoje putne troškove i smještaj u Strasbourgu.


Rok za prijavu je 24. veljače do 23:59 sati, ali ne čekajte zadnji tren, jer se prijave prihvaćaju prema redoslijedu zaprimanja.


Više informacija pronađite na ovoj poveznici.


(Izvor: europarl.europa.eu)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!