Glas Hrvatske

08:08 / 19.09.2021.

Autor: Branimir Njikoš

Objavljen video spot za pjesmu “Tajna pred pogledima”

"Tajna pred pogledima"

"Tajna pred pogledima"

Foto: snimka zaslona / facebook

Pjesma “Tajna pred pogledima” koju je pjevač iz Hamburga Alen Tarabarić predstavio u ožujku ove godine, dobila je i svoj video spot ma kojem su radili hrvatski i njemački glazbenici.

Spot za pjesmu "Tajna pred pogledima" Alena Tarabarića realizirala je produkcijska kuća NB VideoFactory iz Hamburga, a ostvarili su ga njemački producent, glazbenik i tekstopisac Nico Bizer koji je dosad radio na spotovima brojnih njemačkih i američkih poznatih glazbenika te njemački glazbenik i fotograf Noah Bizer.


Spot je sniman u dvorani poznate državne glazbene škole Miralles Saal u Hamburgu te na atraktivnim lokacijama Hamburga.


Stihove za pjesmu napisala je autorica i urednica Fenix Magazina Marijana Dokoza. Na pjesmi su radila poznata imena s hrvatske glazbene scene: skladatelj, aranžer, pjevač i dobitnik nagrade Porin Boris Krivec, studijski gitarist i glazbeni producent Dragomir HerendićDragianni i  prateća vokalistica Branka Jovanovski koja je dosad radila s brojnim poznatim hrvatskim glazbenim imenima.


(fenix-magazin.de)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!