Glas Hrvatske

09:29 / 20.12.2021.

Autor: Tomislav Šikić

Kad je vrime od Božića

Najava božićnog koncerta

Najava božićnog koncerta

Foto: Zaklada Anamarija Carević / ustupljena fotografija

Zaklada Anamarija Carević organizira božićni koncert zagrebačkih klapa za obnovu bazilike Presvetog srca Isusova. Koncert će se održati u 19 sati i 30 minuta u crkvi Bezgrješnog srca Marijina, Jordanovac 110 u Zagrebu. 

Poveznica za prijenos koncerta uživo:

https://www.youtube.com/watch?v=OYdBChol4Rs&ab_channel=MeteoraProdukcija

Isuse, hvala ti što se boriš sa svim mojim manama i što si uvijek i bit ćeš moj jedini najbolji prijatelj koji me nikada neće napustiti. Hvala i tebi Marijo, što si bila jaka i na ovaj svijet donijela nešto najvrjednije.

Anamarija Carević

Ovo je citat iz (vjerojatno) zadnje zadaće koju je Anamarija napisala. Kako bi ostvarili plemeniti cilj: obnovili potresom teško oštećenu baziliku Presvetog Srca Isusova u Zagrebu i uz nju podigli pastoralni centar koji će nositi ime u potresu stradale župljanke, petnaestogodišnje Anamarije Carević, svaka donacija vrijedan je doprinos inicijativi, ciglica u gradnji razrušene bazilike te podrška nastojanju da se jedina žrtva zagrebačkog potresa nikad ne zaboravi.

Najava koncerta

Najava koncerta

Foto: Zaklada Anamarija Carević / ustupljena fotografija/kolaž

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!