Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HTV 5 uživo

O nama

Najnovije vijesti iz Hrvatske i o Hrvatskoj na španjolskom, njemačkom i engleskom jeziku. O Hrvatima i njihovim zajednicama u svijetu i na hrvatskom jeziku. Naše stranice nude Hrvatsku na dlanu... Radijski program emitiramo 24 sata na dan, u našem eteru mogu se čuti razni jezici, ali samo domaća glazba. Proizvodimo sve više televizijskog, video sadržaja, web reportaža. I preko društvenih mreža komuniciramo na četiri jezika. Mjesto smo susreta i razmjene iskustava Hrvata koji žive izvan domovine i onih koji su se u nju vratili.

Glas Hrvatske ima dugogodišnju tradiciju u povezivanju domovinske i iseljene Hrvatske te informiranju međunarodne javnosti i Hrvata koji žive izvan domovine. Osim u programima Hrvatskoga radija naši se glasovi mogu čuti i u nekoliko informativnih emisija koje proizvodimo za slušatelje u Argentini i Čileu. Neka od naših lica mogu se vidjeti na Hrvatskoj televiziji, a neka zasad samo na našim internetskim stranicama.

Jedinstvena smo redakcija na HRT-u i u Hrvatskoj. U radnoj sredini okružuju nas multimedijalnost, višejezična komunikacija i multikulturalnost. Ima nas sa svih strana svijeta, a povezuje nas - Hrvatska. Pratimo trendove, pomičemo granice i postavljamo standarde. Informiramo, obrazujemo, promoviramo.

Glas Hrvatske dopire u svijet. Prati Glas Hrvatske.

Naš tim

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh