Glas Hrvatske

22:06 / 02.09.2021.

Autor:

Ljetni potpourri 31.08.2021.

Marko Dumančić

Marko Dumančić

Foto: Ustupljena fotografija / GH

21. kolovoza u Šibeniku održane su 24. Večeri dalmatinske šansone, a mi smo razgovarali s pobjednicima - Filipom Hozjakom, članom Četiri tenora koje je prvim mjestom nagradila publika zahvaljujući pjesmi "Noćas te sanjam, majko" Gorana Karana i Žare Siriščevića, te kantautoricom i glumicom Elis Lovrić koja je osvojila stručni ocjenjivački sud pjesmom "Brodolom" nastalom za putovanja u Portugalu. 

Gost emisije je i mladi pjevač, plesač i glumac Marko Dumančić iz Kupresa koji je početkom ove godine pristupio audicijama raspisanim od strane dvaju najvećih glazbenih kazališta na svijetu, londonskog West Enda i njujorškog Broadwaya. Položio je obje, no odlučio je svoje usavršavanje nastaviti u New Yorku, gdje će mu, osim iznimnog talenta, od velike koristi biti i bogato iskustvo koje je stekao glavnim ulogama u brojnim predstavama te trima vrlo uspješnim duhovnim mjuziklima s hrvatskim ansamblom Kolbe. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!