Glas Hrvatske

15:12 / 14.02.2022.

Autor: Slavica Štefić

Globalna Hrvatska (R)

Licitari

Licitari

Foto: snimka zaslona / -

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sudjelovao je kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske u subotu, 12. veljače 2022. godine, na svečanoj Akademiji povodom obilježavanja 150. obljetnice proslave sv. Tripuna u Hrvatskom pomorskom muzeju u Splitu.

Oko 1.200 poljoprivrednika i gospodarstvenika u Vojvodini upisalo se u Registar poduzetnika hrvatske zajednice.

2. Međunarodni znanstveno-stručni skup Migracijski procesi između Hrvatske i Južne Amerike “Prema transnacionalnom i transdisciplinarnom polju proučavanja”, održat će se online od 15. do 17. veljače ove godine pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Dan sv. Valentina spomendan je na sv. Valentina koji se obilježava 14. veljače. Taj dan se obilježava i kao Dan zaljubljenih. Sca i ruže su vidljive na svakom koraku, a mi u Hrvatskoj, mi imamo naša originalna licitarska srca i na kraju emisije doznajemo kada se ona daruju.

Globalna Hrvatska

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!