Glas Hrvatske

18:29 / 04.05.2022.

Autor: Damir Ljubičić

Globalna Hrvatska (R) (04.05.2022.)

Crodiaspora

Crodiaspora

Foto: snimka zaslona / facebook

U organizaciji udruge Crodiaspora koja za cilj ima povezivanje hrvatskih iseljenika s domovinom, umrežavanje poslovnih ljudi, ali i promicanje hrvatskih interesa diljem svijeta, 9. svibnja, od 22 sata održat će se webinar "Energetska kriza - prilika za Hrvatsku". Uz Georgea Kovačića, predsjednika tvrtke Croscorp International i eksperta za pitanja o energetici iz Kanade, vodit će ga i ekonomist Goran Šaravanja, povratnik iz Australije s uspješnom konzultanskom tvrtkom Imelum. 

U OŠ Borovje održana je radionica eTwinning projekta "U svijetu umjetnika". Međunarodno priznat likovni umjetnik Vlado Franjević, rodom iz Čazme, koji od 1989. godine živi i radi u kneževini Lihtenštajn, bio je spiritus movens cijele priče. 

Hrvatsko-talijanska udruga u Rimu, koja organizira kulturne aktivnosti s ciljem promicanja hrvatske kulture u Italiji, ove godine bit će domaćin susreta hrvatskih pjesnika u inozemstvu, o čemu govori predsjednica Udruge Svjetlana Lipanović.

Globalna Hrvatska (R) (04.05.2022.)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!