Glas Hrvatske

16:48 / 30.10.2021.

Autor: Branimir Njikoš

Završen treći ciklus Napretkovog tečaja copywritinga

HKD Napredak, treći ciklus tečaja

HKD Napredak, treći ciklus tečaja

Foto: HKD Napredak / Facebook

Svečanom dodjelom certifikata i čitanjem autorskih blogova ovoga je tjedna u prostorijama čitaonice u Narodnoj knjižnici HNŽ-a završen treći ciklus tečaja copywritinga u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar.

Tečaj copywritinga osmišljen je kroz osam teorijskih i praktičnih susreta na kojem predavač, Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, polaznike tečaja upoznaje s tajnama pisanja prodajnih tekstova (copy + writing = copywriting). Polaznici se tijekom tečaja informiraju i educiraju o poznatim svjetskim copywriterima, njihovim djelima, strukturi i pravilima pisanja različitog tekstualnog sadržaja, a naučeno primjenjuju kroz iscrpne praktične vježbe i domaće zadaće.


Za polaznicu Mariju Sučić tečaj je bio zanimljiv i koristan osobito u poticajnoj atmosferi kakvu je opuštenim pristupom stvarao predavač Marko Suton. Pohvalila ga je i druga polaznica Glorija Lasić za koju je izravan pristup i interakcija između predavača i polaznika najveća vrijednost tečaja. 


Koliko je tečaj oduševio polaznike, govori i podatak kako su za četvrti ciklus predbilježbe gotovo završile. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!