Glas Hrvatske

11:31 / 19.04.2022.

Autor: Branimir Njikoš

Vjetar u objektivu Tivćana

"Regata J-70-VI" (Sandra Luković)

"Regata J-70-VI" (Sandra Luković)

Foto: snimka zaslona / facebook

U okviru kolektivne izložbe fotografija "Okom Tivćana", sinoć su u Muzeju i galeriji Tivat proglašene najbolje plasirane fotografije izabrane putem online glasovanja. 

Ove godine u suradnji s JK "Delfin", a povodom Festivala vjetra, tradicionalna izložba fotografija bila je na temu "Tivat od vjetra". Publika je imala priliku putem online glasovanja na Instagram profilu institucije, odabrati najbolje fotografije koje će se naći u kalendaru za 2023. godinu.

Jelena Bošković, direktorica Muzeja i galerije Tivat

Jelena Bošković, direktorica Muzeja i galerije Tivat

Foto: snimka zaslona / radiodux.me

Jelena Bošković, direktorica Muzeja i galerije Tivat izrazila je zahvalnost svima koji su sudjelovali na izložbi i rekla je da je najviše glasova dobilo 12, odn. 13 fotografija, jer su dvije imala isti broj glasova. Također je naglasila da je cilj izložbe potaknuti sugrađane da fotografiraju i ispoljavaju svoju kreativnost. Iz spomenutog razloga, sve će fotografije biti dio kalendara za 2023. godinu.

Nastup klape Jadran

Nastup klape Jadran

Foto: snimka zaslona / radiodux.me

Proglašenje najboljih upotpunila je projekcija filma Jane Radan "U po' bande" i nastup klape Jadran.


(Izvor: radiodux.me)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!