Glas Hrvatske

12:42 / 12.10.2021.

Autor:

Održana izborna skupština Hrvatskog centra Salzburg

Izborna skupština Hrvatskog centra Salzburg

Izborna skupština Hrvatskog centra Salzburg

Foto: Hrvatski centar Salzburg / snimka zaslona

Održana je izborna skupština Hrvatskog centra Salzburg na kojoj je za predsjednika ponovno izabran dosadašnji predsjednik Jure Mustać. Za potpredsjednike su izabrani Anna Paušić i Jozo Tadić, tajnik je Gabrijel Stijepić, a rizničar ostaje Drago Knežević

U govoru se Jure Mustać zahvalio na ponovnom povjerenju te se osvrnuo na nadolazeće aktualnosti u svezi nastupa mladih folkloraša, organizacije štanda na tradicionalnom božićnom sajmu u Salzburgu, a komentirao je i suradnju na lokalnom nivou grada i cijele pokrajine Salzburg.

Ostali članovi predsjedništva: Matilda Jović – zamjenica rizničara, Matea Marić – zamjenica tajnika. Sud časti: Mario Soldo, Branko Grabovac, Ivo Knežević.

Nadzorni odbor: Marinko Mašić i Ivan Krešić. Predstavnice Folklora: Hkud Vilim Cecelja Salzburg: Anna Paušić, Eva Tadić. Predstavnici Hrvatske dopunske škole: Mirjana Kukavica, Kata Jelušić Jovusic, Ivica Vincetić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!