Glas Hrvatske

09:33 / 10.11.2021.

Autor: Tomislav Šikić

"Možda jesmo amateri, ali sve radimo kroz smijeh i od srca"

Croatia Fermoy

Croatia Fermoy

Foto: YouTube / snimka zaslona

Glumačka postava u organizaciji Croatia Fermoya iz Irske ponovno se okupila i zajedničkim snagama napisala i izvela drugu predstavu po redu pod naslovom “Plavi balon”.

Probe su se održavale dva puta tjedno, mjesec i pol dana. Predstava je prošla bolje od očekivanog s obzirom na to da su glumci amateri i radimo dobrovoljno za djecu. Iz predstave djeca mogu naučiti da je lijepo dijeliti i bezuvjetno pomagati svima oko sebe, a naročito starijima. Na ovu, kao i na prošlu predstavu došao je veleposlanik Republike Hrvatske u Dublinu Davor Vidiš.


Nije krio oduševljenje trudom oko predstave i cjelokupnom organizacijom Croatie Fermoy. Za božićno vrijeme ta vrijedna skupina glumaca priprema i jedno lijepo iznenađenje. Više informacija o tome možete saznati na Facebook stranici Croatia Fermoy i tamo pratiti sve novosti o budućim projektima. 


Na predstave i događaje ne dolaze samo Hrvati. Prisutni su tu i gosti iz Srbije, Poljaci, Irci i mnogi drugi. 


- Tek se zagrijavamo, a od nove godine startamo još jače i s novim žarom - ističu članovi Anđela Motušić i Alen Miholić.


(Croexpress.eu)


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!