Glas Hrvatske

13:30 / 27.11.2021.

Autor: Tomislav Šikić

Javni poziv za objavu knjiga u 2022. godini

Logo

Logo

Foto: snimka zaslona / Hrvatska riječ

Nakladničko vijeće NIU Hrvatska riječ objavilo je javni poziv za neobjavljene rukopise književnih autora iz Srbije koji stvaraju na standardnom hrvatskom jeziku ili dijalektalnim govorima Hrvata. 

O uvrštenju rukopisa u nakladnički plan Hrvatske riječi za iduću, 2022. godinu odlučivat će peteročlano Nakladničko vijeće. Rok za slanje rukopisa je 31. prosinca 2021. godine.


Rukopise je potrebno poslati u elektroničkom formatu (MS Word) na e-mail: naklada@hrvatskarijec.rs. Poslani rukopisi se ne vraćaju.


Recenzije, predgovori i pogovori se ne zahtijevaju. NIU Hrvatska riječ snosi troškove tiskanja odabranih rukopisa, a s autorima sklapa ugovor o međusobnim pravima i obvezama.


Nakladnička djelatnost NIU Hrvatska riječ pokrenuta je 2005. godine. Popis knjiga koje su do sada objavljene možete pogledati na internetskim stranicama:

http://www.hrvatskarijec.rs/knjige/

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!