Glas Hrvatske

09:09 / 23.11.2022.

Autor: Glas Hrvatske

Hrvatski navijački spektakl u centru New Yorka

Pozivnica u klub "Harbor Rooftop

Pozivnica u klub "Harbor Rooftop

Foto: promo / -

Najveće organizirano gledanje utakmice u SAD-u u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva 2022. bit će u Harboru na Manhattanu.

Hrvatska reprezentacija veliku će podršku imati i iz "Velike jabuke" jer se u New Yorku priprema najveće okupljanje hrvatskih navijača i to u samom centru. Utakmicu Hrvatska-Kanada koja će se održati 27. studenog na velikim ekranima pratit će više stotina navijača u prostoru atraktivnog kluba "Harbor Rooftop" s početkom u 11 sati po američkom vremenu.


Za ovu posebnu prigodu organizirana je i domaća gastronomska ponuda, pa će posjetitelji tako osim tradicionalne ponude koja prati nogometne utakmice, poput piva i brze hrane, moći kušati i domaći bakalar na bijelo te probrana ukusna hrvatska vina. Interes navijača za ovo događanje je već velik, te se očekuje da će hrvatske "kockice" popuniti ovaj dio grada i time dati jaku podršku Vatrenima. 


- Pozivamo sve Hrvatice i Hrvate i navijače naših Vatrenih na dosad najavljeno najveće okupljanje navijača hrvatske reprezentacije u New Yorku. Izabrali smo spektakularno mjesto na Manhattanu koje ima odličnu lokaciju te uvjete za najjače navijanje – poručuju organizatori.


Najavljeno je i posebno javljanje Zlatka Dalića i Luke Modrića za navijače Vatrenih u New Yorku, o čemu će organizatori naknadno obavijestiti publiku putem društvenih mreža.


U igračkim pauzama atmosferu će podizati DJ Zvone, a vrata za posjetitelje se otvaraju već u 09:30 am. Ulaznice potražite ovdje.

 

(Izvor: Darko Matošić/prilika.group)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!