Glas Hrvatske

14:28 / 01.02.2023.

Autor: Glas Hrvatske

Hrvati u New Yorku pozivaju na proslavu Stepinčeva

Croatian Catholic Parish – New York

Croatian Catholic Parish – New York

Foto: snimka zaslona / YouTube

U nedjelju 12. veljače 2023., slavi se spomendan nebeskog zaštitnika hrvatske župe Croatian Catholic Parish – New York te ujedno i blagdan bl. Alojzija Stepinca.

Svečano misno slavlje u 11 sati predvodit će krčki biskup, monsinjor Ivica Petanjak. Nakon misnog slavlja nastavlja se druženje za zajedničkim stolom u velikoj dvorani ispod crkve gdje će biti pripremljen objed za sve prisutne.


Za tu prigodu potrebno je nabaviti ulaznice koje se mogu kupiti kod članica župnog pastoralnog vijeća: Maryann Lakošeljac (201-362-1097) i Vanesse Bulić (917-592-1709). Za djecu ispod 18 godina ulaz je besplatan. Organizatori mole sve da svoje ulaznice rezerviraju na vrijeme kako bi se mogli što bolje pripremiti.


Svi su dobrodošli.


Svoj poziv upućen na mrežnim stranicama iz Croatian Catholic Parish – New York završavaju blagoslovom: “Neka na sve nas siđe Božji blagoslov po zagovoru bl. Alojzija kardinala Stepinca!”


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!