Glas Hrvatske

11:50 / 30.06.2021.

Autor: Tomislav Šikić

Studijske školarine za dvoje hrvatskih iseljenika

°

°

Foto: Edward Bernays / ustupljena fotografija

Edward Bernays University College iz Zagreba objavio je da će za dvoje pripadnika hrvatskih iseljenika dodijeliti besplatne školarine za diplomski studij Upravljanje doživljajem u turizmu. Riječ je o dvogodišnjem studiju koji se izvodi u Zagrebu, a namijenjen je svima onima koji se žele vratiti na studij u svoju domovinu. Prijave na natječaj otvorene su do 5. srpnja.

Nastava na diplomskom studiju turizma na Edward Bernays University Collegeu izvodi se na hrvatskom, uz pohađanje određenih kolegija na engleskom jeziku, dok je ispite u sklopu studija moguće polagati na hrvatskom ili engleskom jeziku. Kako navode s ovog visokog učilišta, Tourism Experience Management je zanimanje budućnosti.


Diplomski studij koncipiran je na način da individualno uključuje studente u nastavu i upoznaje ih s najnovijim tehnikama i vještinama gdje je izrazito jaka značajka kreativnost. Teorijska utemeljenost studija, ali i praktična potreba ukupnog turističkog sektora, zbog novih trendova i načina života polazište je i temelj ponašanje potrošača, u ovom slučaju konzumenta iskustva. Tijekom studija, povratnici u domovinu, imat će priliku izbrusiti znanja o Hrvatskoj kao konkurentnom turističkom brendu, upoznati kreativnost u turizmu te dobiti vještine kojima će biti sposobni strateški pristupiti razvoju destinacije.


Svi zainteresirani kandidati trebaju poslati pravilno ispunjenu natječajnu dokumentaciju na e-mail adresu Bernaysovog prodekana za međunarodnu suradnju adrian.beljo@bernays.hr najkasnije do 5. srpnja 2021. Jedan od uvjeta natječaja je i taj da kandidati moraju imati najmanje B1 razinu znanja engleskog jezika te A2 razinu znanja hrvatskog jezika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!