Glas Hrvatske

13:53 / 09.01.2022.

Autor: Branimir Njikoš

Snovi se mogu ostvariti

Toni Kukoč s braćom Ćurković

Toni Kukoč s braćom Ćurković

Foto: snimka zaslona / facebook

Znate onu izreku da "sport piše najljepše priče"? Prenosimo vam jednu koja se dogodila danas prijepodne u Žutom salonu Košarkaškog kluba Split, nakon čega je i objavljena na njihovoj Facebook stranici.

Prije skoro godinu dana Martina nam se javila s molbom, u koju ni sama nije vjerovala da će biti ispunjena, da svom zaručniku omogući susret s Tonijem Kukočem, njegovim životnim idolom. "Svjesna sam da najvjerojatnije neću uspjeti, ali bar znam da sam ga htjela usrećiti s onim što najviše voli. Isti san sanja i njegov brat", pisala nam je Martina.


Kada smo Toniju prenijeli dio Martininog dirljivog pisma, nije dvojio ni sekunde. Obavijestili smo Martinu da je termin nedjelja u 10, a ona je svom Tomeyu, sada već suprugu, i bratu mu Ivanu sve otkrila tek noć prije polaska. Naime, braća Tomey i Ivan Ćurković, inače iz Benkovca, a žive u Zadru, u nedjeljno jutro stigli su na Gripe.


- Ne mogu vjerovati da će se ovo dogoditi - jedan drugome govorili su u nevjerici dok su čekali Tonija ispred dvorane.

Toni Kukoč potpisuje dres

Toni Kukoč potpisuje dres

Foto: snimka zaslona / facebook

Toni ih je primio u Žutom salonu, potpisao im se na dresove, sličice i fotografirao se s njima. Toliko je na jednom mjestu bilo nabujalih emocija da je to teško bilo kakvim riječima opisati.


- Majka nam je usadila tu ljubav - govorili su momci koji su se rodili (jedan je 89', a drugi 91' godište) dok je Toni osvajao titule prvaka Europe s Jugoplastikom.


- Mi smo htjeli letjeti u Chicago da bi se slikali s vama - pojašnjavao je plan B Tomey.


A Martina, glavna autorica projekta "ostvarivanje životnog sna svom dragom" samo se smješkala, sve snimala...


(Izvor: facebook/kksplit)

Martina snima radostan događaj

Martina snima radostan događaj

Foto: snimka zaslona / facebook

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!