Glas Hrvatske

11:59 / 16.11.2020.

Autor: Klara Špančić

Meeting G2: ''Najbolji kad je najteže''

(Foto: Meeting G2)

(Foto: Meeting G2)

Foto: - / -

Konferencija MEETING G2 usmjerena je na umrežavanje poslovnih ljudi hrvatskog podrijetla iz cijelog svijeta, što je također i kontinuirana misija Udruge. Konferencija će hrvatskim iseljenicima iz cijelog svijeta predstaviti Hrvatsku kao izuzetno zanimljivo mjesto za ulaganja, a sudionici će dobiti jedinstvenu priliku za nova poznanstva, kontakte i nove poslovne prilike.

U Zagrebu se održava poslovna konferencija Meeting G2.6 koja već šest godina okuplja uspješne poslovne ljude hrvatskog podrijetla iz cijeloga svijeta. Zbog pandemije koronavirusa konferencija se ove godine održava putem online platformi, a pod nazivom ''Najbolji kada je najteže''. 

Neke od tema o kojima će se razgovarati na konferenciji su: Priča o Maglitu, panel UFC borca Stipe Miočića, panel Povratak - identitet i prilika, prezentacija projekta ''Go global - go virtual'', panel Jači od virusa, Hrvatske poslovne priče oko svijeta pandemije i mnoge druge. 

Antun Krešimir Buterin i Maja Raguž

- Već 6. godinu ambicija Meeting G2 ostaje ista – stvarati platformu koja će povezati i nadahnuti vrhunske poduzetnike, menadžere, udruge, umjetnike, sportaše i hrvatsku baštinu. Ova je misija ostvarena mnogim uspješnim poslovnim vezama, mrežama i projektima koji su započeti na Meetingu G2 - stoji u priopćenju konferencije. 

Više o ovogodišnjoj konferenciji doznajte na poveznici

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!