Glas Hrvatske

14:14 / 04.09.2021.

Autor: Branimir Njikoš

Javni natječaj za prijavu programa i projekata organizacija hrvatskog iseljeništva

Ilustracija

Ilustracija

Foto: snimka zaslona / hrvatiizvanrh.gov.hr

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj za programe i projekte koje mogu prijaviti organizacije hrvatskoga iseljeništva iz prekomorskih i europskih država, njih ukupno 29.

Na Natječaj se mogu javiti organizacije hrvatskog iseljeništva - udruge, zaklade, ustanove, vjerske zajednice i ostale organizacije koje su se opredijelile za obavljanje djelatnosti i aktivnosti koje su predmet financiranja, donosi se u pozivu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH. Sve navedene organizacije trebale bi biti upisane u registar ili drugu odgovarajuću evidenciju organizacija matične države i imati pravnu osobnost.


Natječajna dokumentacija dostavlja se preporučeno - poštom, elektroničkom poštom ili neposrednom predajom dokumentacije na adrese veleposlanstava nadležnih za državu na koju se odnosi Javni natječaj.


Rok za podnošenje prijava počinje teći od dana objave Javnog natječaja na službenim mrežnim stranicama nadležnih veleposlanstava RH, odnosno Ureda i traje 30 dana od dana objave, zaključno do 1. listopada 2021. godine.


Dodatne informacije mogu se dobiti na brojevima telefona: +3851/6444-691, +3851/6444-669 ili na e-mail adresi: iseljenistvo-projekti@hrvatiizvanrh.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!