Glas Hrvatske

09:37 / 24.12.2021.

Autor: Glas Hrvatske

Božićna čestitka državnog tajnika Milasa Hrvatima izvan Republike Hrvatske

Državni tajnik Zvonko Milas

Državni tajnik Zvonko Milas

Foto: Središnji državni ured za Hrvate izvan RH / ustupljena fotografija

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas uputio je Božićnu čestitku Hrvatima izvan Republike Hrvatske.

"Drage Hrvatice i Hrvati,


najljepši kršćanski blagdan čija se poruka iskazuje kroz slavlje radosne vijesti je pred nama. Vrijeme je to u kojem svatko od nas iskazuje vjeru i nadu, mir, ljubav i radost prema svojim obiteljima, suradnicima i prijateljima. Ohrabreni snagom koju nam donosi Božić, pronađimo povjerenje i razumijevanje jedni za druge - to je ključno u ovom izazovnom vremenu u kojem živimo.


Unatoč nedostacima naših susreta, zagrljaja, razgovora oči u oči, uvjeren sam da ćemo prevladati i ovo neobično razdoblje. Puno toga smo uspjeli! Siguran sam da ćemo i dalje nastaviti u tom smjeru - zajednički graditi Hrvatsku kakvu želimo, a pritom čuvati i njegovati naš hrvatski identitet.


I zato, vjerujmo u nju – vjerujmo u našu Hrvatsku, vjerujmo jedni u druge.


Svima vama, drage Hrvatice i Hrvati, dragi prijatelji hrvatskog naroda, želim čestit i blagoslovljen Božić te sretnu Novu 2022. godinu!"

Zvonko Milas - čestitka

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!