Glas Hrvatske

08:18 / 01.06.2021.

Autor: Tomislav Šikić

Biciklima do Londona za Vukovarske leptiriće

Foto: snimka zaslona/cinipravustvar.hr/

Foto: snimka zaslona/cinipravustvar.hr/

Foto: - / -

Osječkani Igor Toman i Ivica Lenard započinju svoju novu biciklističku avanturu.... Pozivaju sve da budu dio njihova izazova i pomognu malenim Vukovarcima osigurati nastavak programa poludnevnog boravka.

"Vožnja bicikla odličan je način, pored toga što nam pričinjava zadovoljstvo, da ostaneš aktivan i u pokretu. Najveće zadovoljstvo je kada kroz svaku našu novu avanturu na dva kotača nekoga usrećimo. U ovu avanturu želimo uključiti i sve vas kako bi pomogli i pružili podršku djeci na njihovom putu odrastanja.

Pokrećemo izazov - MISSION TO LONDON! - na dva kotača!

Foto: snimka zaslona/cinipravustvar.hr/

Foto: snimka zaslona/cinipravustvar.hr/

Foto: - / -

Pred nama je put od 2000 km, 6 država, mnogo lijepih predjela, novih poznanstava i na kraju kultni Wembley i bodrenje hrvatske nogometne reprezentacije ....naravno, tu su još zatvorene granice, Covid 19, izolacije, karantene, cjepiva, putovnice....

Zbog svega navedenog trebamo Vašu podršku, isto kao i djeca kojoj doniramo pređene kilometre. Bit ćemo presretni kada na putu budemo čitali vaše poruke podrške koje ste nam poslali zajedno s donacijama.

Pratite nas! Izazov postavljen, pustolovina počinje!", pozivaju osječki lege.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!