Glas Hrvatske

15:12 / 02.12.2021.

Autor: Glas Hrvatske

Gosti iz Orašja na HRT-u

Gosti iz Orašja na sastanku s urednikom Ivom Kujundžićem

Gosti iz Orašja na sastanku s urednikom Ivom Kujundžićem

Foto: Glas Hrvatske / HRT

Vršitelj dužnosti ravnatelja i glavni urednik Radio Postaje Orašje Matija Dominković i djelatnik Županije Posavske Josip Vinković posjetili su 30. studenog Hrvatsku radioteleviziju u Zagrebu, gdje ih je primio urednik Programa za Hrvate izvan Republike Hrvatske Ivo Kujundžić sa suradnicima.

U srdačnom razgovoru izražena je obostrana želja za programskom suradnjom, a istaknut je i podatak da upravo programi HRT-a imaju najveću gledanost i slušanost od svih radijskih i televizijskih postaja dostupnih na tom području. Urednik Kujundžić dao je i prigodni intervju za Radio Orašje koji je već emitiran u njihovom današnjem programu.


Goste iz Orašja primio je i voditelj tehnike na Hrvatskome radiju Marko Malnar koji im je dao konkretne stručne savjete važne za tehničko opremanje njihove radijske postaje. Radio Orašje emitira samostalni program od 1991. godine i pokriva područje cijele Bosanske Posavine te istočnog i središnjeg dijela Slavonije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!