Arturo Conte, dr. Emilio Guachalla, Josip Hrgetić, Juan Vicente Rodrigues (Foto: osobne arhive/ustupljene fotografije) Arturo Conte, dr. Emilio Guachalla, Josip Hrgetić, Juan Vicente Rodrigues (Foto: osobne arhive/ustupljene fotografije)

Dr. Emilio Guachalla iz La Paza nada se da će Hrvatska biti uspješna u svojoj kampanji protiv epidemije koronavirusa: - Solidarni smo s kampanjom protiv koronavirusa i nadamo se da će ga Hrvatska prevladati. Svi se moramo brinuti o sebi, jer virus nikoga ne diskriminira. Ono što se dogodilo u nekim zemljama jest da nisu bile pažljive u trenutku zaraze i zato je bilo mnogo zaraženih, što urušava bilo koji zdravstveni sustav na svijetu. Kad se smiri i smanjiti zaraza, svi imamo zajedničku odgovornost. Ako se zarazimo, možemo zaraziti mnoge ljude u obitelji. Starije osobe najviše su izložene smrtnim riziku. Zapamtite, ovo je za dobro svih - ističe dr. Emilio Guachalla, iz La Paza, Bolivija. 

Arturo Corte iz Santiaga de Chile suosjeća sa svima koji su pogođeni potresima u Hrvatskoj: - Jako smo zabrinuti zbog potresa koji su pogodili Hrvatsku. Nadamo se da ste svi dobro. Izražavamo naše iskreno suosjećanje svima koji su pogođeni potresima u Hrvatskoj. Gubitak života u Hrvatskoj slama nam srca. Izražavamo sućut obiteljima žrtava potresa i cijelom hrvatskom narodu. Srdačan pozdrav iz Čilea - naglašava Čileanac Arturo Corte. 

Juan Vicente Rodríguez šalje poruku nade iz Španjolske: - Svim narodima svijeta, a posebno Hrvatskoj, šaljem poruku nade. Izaći ćemo iz ove epidemije. Oduprite se, to je naš moto. Moja sućut obiteljima svih preminulih. Veliki pozdrav i vrlo snažan zagrljaj - kaže Španjolac Juan Vicente Rodríguez. 

Josip Hrgetić, potpredsjednik poslovne konferencije Meeting G2 u Zagrebu, želi svim Hrvatima uspješnu godinu: - Koristim priliku koju mi ​​pruža Glas Hrvatske da svim Hrvatima poželim uspješnu 2021. godinu. 2020. bila je vrlo teška godina, ne samo za Hrvatsku i zemlje u kojima živimo, već i za cijeli svijet. Međutim, u isto vrijeme to je bila i prilika za ponovni susret, prilika za dobro razmišljanje o budućnosti ljudi, budućnosti čovječanstva i budućnosti u koju želimo ići kao društvo. Nadam se da će 2021. biti bolja nego lani i da će vas Gospa i Isus pratiti tijekom cijele ove godine. Iz Zagreba i iz Caracasa u Venezueli, još jednom želim svima vama uspješnu 2021. godinu - ističe Josip Hrgetić, hrvatski Venezuelac, koji živi u Zagrebu.