Foto: osobne arhive/ustupljene fotografije Foto: osobne arhive/ustupljene fotografije

Zorka Fadić de Leaño upućuje topli pozdrav svojoj rodbini u Hrvatskoj.

- Dragi zemljaci. 2020. bila je izazovna godina jer se pandemija Covid-19 dogodila širom svijeta popraćena ekonomskom depresijom.

Moja najveća želja ove godine je vidjeti svoju obitelj koja je raseljena po raznim dijelovima svijeta. Željela bih uputiti topli pozdrav potomcima Mije Fadića i Ane Marinković iz Komiže.

Također vam želim svima uspješnu 2021. godinu, da ostvarite najbolje želje. Srdačan pozdrav - ističe Zorka Fadić de Leaño, Bolivijka hrvatskih korijena. 

Zorka Fadić de Leaño (Foto. osobna arhiva/ustupljena fotografija) 

Jaime Kršul želi puno uspjeha Hrvatskoj, domovini svojih predaka.

- Moja solidarnost s Hrvatskom zbog pandemije i strašnog potresa koji je pogodio središte države.

Neka Bog blagoslovi i zaštiti lijepu zemlju mojih baka i djedova i mojih roditelja. Čuvajte se. Puno vjere i snage. Blagoslov svima – kaže Jaime Kršul. 

Jaime Kršul (Foto: osobna arhiva/ustupljena fotografija)

Myrna Kuljiš ističe da je potres bio vrlo težak ispit za hrvatski narod.

- Kad sam saznala za potres koji je pogodio Hrvatsku, upravo usred epidemije, moje je srce jako patilo. Vrlo težak i težak ispit za braću te blažene i blagoslovljene zemlje Hrvatske.

Jedino što mogu učiniti da vas podržim u ovom teškom vremenu je da se molim našem Svemogućem Ocu da se smiluje i zaustavi ovu pošast i da vam da puno snage i mudrosti da se borite i ponovno ustanete nakon ovoga. Tražite Oca jer nas On nikada ne napušta. Bog nam daje novu snagu poput orlova da krenemo u novi let - ističe Myrna Kuljiš.

Myrna Kuljiš (Foto: osobna arhiva/ustupljena fotografija) 

Oscar Andrade se nada da će hrvatski narod izaći kao pobjednik iz ove teške situacije.

- Budi jaka, Hrvatska! Tvoje tijelo može biti bolno, ali tvoj duh je nepobjediv. Ništa neće biti dovoljno da te porazi, čak i ako se čini da je sunce sakrilo svoju toplinu.

Bog blagoslovio svako svoje dijete u Hrvatskoj, jer s Njim nema se čega drugog bojati. U Boliviji vas također volimo i grlimo dok ne izađite kao pobjednici - poručuje Oscar Andrade. 

Oscar Andrade (Foto: osobna arhiva/ustupljena fotografija)

Bolivijska umjetnica Karin Lewellin upućuje svoju podršku svima koji su pogođeni potresom.

- Dragi moji ljudi iz Hrvatske. Šaljem vam svu svoju potporu, dobre vibracije i molitve za sve ljude pogođene potresom, upravo u ovom trenutku pandemije.

Neka vas Bog blagoslovi i da vam snagu koja vam je potrebna za napredovanje. Veliki zagrljaj iz La Paza, Bolivija - ističe Karin Lewellin, bolivijska umjetnica hrvatskoga podrijetla.