Dominik Novinc. (Foto: Dominik Novinc) Dominik Novinc. (Foto: Dominik Novinc)

Tijekom svoga boravka u Americi u zadnjih 8 godina, Dominik Novinc je napisao i producirao brojne skladbe, koje se redovno emitiraju na radio stanicama diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Krajem prošle godine je nastala pjesma "Srodni Spoj" a objavljena je ovoga ljeta u duetu sa Tedijem Spalatom u izdanju diskografske kuće Croatia Records.

Zbog čežnje za starim kontinentom, Dominik i njegova obitelj početkom ove godine odlučili su se preseliti u Austriju.  Graz je postao njihov novi dom, a u kratkom vremenu Dominik je završio i njegov novi glazbeni studio "NovoMix" u kojemu je nastala njegova nova pjesma "To je ta".

Ova ljubavna balada prva je skladba koja je nastala nakon interkontinentalne selidbe, tako da će ova pjesma ostati Dominiku u sjećanju.

(Foto: Dominik Novinc)

- U kojem kartonu su još jednom studijski monitori?! Gdje je mikrofon?! Na kraju je sve dobro ispalo i očekujemo brojne nove skladbe, ovoga puta iz Graza – rekao je glazbenik Dominik Novinc.

Autor teksta, glazbe i aranžmana pjesme je Dominik Novinc, prateći vokal je Brankica Jovanovski, a za produkciju je zaslužan sam autor.