Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Doživi

 • Ljudi12. travnja 2021.

  Uredit će grob Josipa Runjanina u Novom Sadu

  Institut za razvoj odnosa Hrvatske i Srbije sa sjedištem u Vinkovcima, nevladina i nestranačka udruga na čijem je čelu Damir Rimac iz SDP-a, vijećnik Gradskog vijeća i saborski zastupnik, pokrenuo je postupak rješenja obnove i održavanja groba skladatelja hrvatske himne Josipa Runjanina u Novom Sadu.

 • Ljudi12. travnja 2021.

  Nova knjiga poznate Osječanke s američkom adresom

  Nakladnik Profil objavio je hrvatski prijevod autobiografske knjige "Drži se" Kristine Kuzmič. Knjiga vlogerice hrvatskoga podrijetla progovara o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samoga sebe i pronalasku radosti u svakodnevnom životu.

 • Ljudi11. travnja 2021.

  Hrvat koji je 1962. postao predsjednik Kostarike

  Brojni Hrvati ostavili su trag u svojim novim domovinama, ali možda najdublji u povijesti jedne zemlje potpisuje obitelj Orlić ili Los Orliches koja je imala četvoricu zastupnika u kostarikanskome državnom parlamentu: Nicolasa Orlicha Zamoru, Aquilea Orlicha Zamoru, Romana Orlicha Zamoru, a najmlađi od njih – Francisco Jose Orlich Bolmarcich, odnosno Don Chico kako ga je od milja zvao narod, 1962. postao je predsjednik Kostarike.

 • Ljudi11. travnja 2021.

  Svjetska karijera splitskog fotografa

  Brigitte Bardot, Sofia Loren, Raquel Welch, Marlon Brando, Marcello Mastroianni, Robert De Niro, Richard Gere, David Bowie, Chuck Norris, Henry Kissinger samo su neki od slavnih ljudi koji su pozirali Jadranu Laziću.

 • Krajevi10. travnja 2021.

  Žman, nova adresa za luksuzan odmor

  Nakon što je i slavni američki magazin Forbes najavio otvaranje luksuznog hotela u Žmanu, to malo mjesto na Dugom otoku dobilo je snažnu svjetsku promociju zahvaljujući bračnom paru Morović, vrhunskim maslinarima.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh