Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Doživi

 • Ljudi6. travnja 2020.

  Hrvati diljem svijeta u mislima zajedno

  Prijatelji iz svijeta žele brz oporavak osobama zaraženim koronavirusom i pridružuju se u boli onima koji su izgubili voljenu osobu u tužnim okolnostima.

 • Ljudi4. travnja 2020.

  Izrazi ohrabrenja u tjeskobnim trenucima

  U novim porukama prijatelji Glasa Hrvatske izražavaju svoju solidarnost kako bi zemlja brzo mogla prebroditi sve posljedice potresa u Zagrebu i ozdraviti sve bolesne od koronavirusa.

 • Ljudi2. travnja 2020.

  "Zajedno dalje" s Goranom Karanom

  Proteklih dana hrvatski glazbenici učestalo pjesmom izražavaju potporu našem narodu kako bismo lakše prebrodili cijelu ovu situaciju u kojoj smo se našli zbog koronavirusa. Među prvima bio je poznati splitski glazbenik Goran Karan, oglasivši putem Facebook profila i drugih medija poruku svome narodu u domovini i svijetu pod nazivom ''Zajedno dalje''.

 • Ljudi1. travnja 2020.

  Poruke solidarnosti s hrvatskim narodom

  Prijatelji hvale trud koji Glas Hrvatske u ovo krizno vrijeme svakodnevno ulaže za Hrvatsku i za sve Hrvate izvan domovine.

 • Ljudi31. ožujka 2020.

  “Kineska kockica”: Drži se, Zagrebe! Drži se, Hrvatska!

  Nedavno se jedan videozapis proširio na gotovo svim vodećim medijima u Hrvatskoj, kao i na Facebooku i Instagramu među Hrvatima: desetak Kineza u dresovima hrvatskih kockica ohrabrilo je Hrvatsku i Zagrebu koji se nalaze u teškoj situaciji, usklikujući: "Drži se, Zagrebe! Drži se Hrvatska!" na hrvatskome jeziku.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh