Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Doživi

 • Ljudi4. ožujka 2021.

  "Boka mi je kolijevka, izvor i počelo"

  "Netko bi rekao da mi je i opsesija", govori o svojoj Boki rođena Kotoranka Vanda Babić Galić, redovita profesorica na Sveučilištu u Zadru. U svojemu višegodišnjem znanstveno-istraživačkom i društvenom radu posvećena je promociji kulturne baštine Boke kotorske i njezine autohtone hrvatske zajednice.

 • Ljudi2. ožujka 2021.

  Poruke nade hrvatskom narodu iz Latinske Amerike

  Latinoamerikanci hrvatskih korijena šalju poruke solidarnosti i nade hrvatskom narodu zbog posljedica epidemije i potresa koji su pogodili zemlju.

 • Običaji1. ožujka 2021.

  Nišaljka - ljepota povratka u prošlost

  Svima nam pomalo nedostaje razgovora ovih dana, što smo iskoristili kako bismo napravili anketu među Karaševcima o tome koliko se njih sjeća jednog lijepog i zanimljivog običaja koji je prije postojao u vrijeme korizme - običaja "nišaljke".

 • Ljudi28. veljače 2021.

  Gabriel Čavar odlučio nastupati za Hrvatsku

  Hrvatska reprezentacija do 19 godina odigrala je prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz Mađarske. Završila je rezultatom 2:2, a odličnu partiju pružio je mladić koji je rođen u iseljeništvu, trenutačni kapetan U-19 momčadi Bochuma Gabriel Čavar.

 • Ljudi28. veljače 2021.

  Davor i Anđela Rostuhar: Ljubav oko svijeta

  Višegodišnji projekt Davora i Anđele Rostuhar "Ljubav oko svijeta" rezultat je njihova neobičnog medenog mjeseca, tijekom kojega su, želeći otkriti što različitim ljudima znači ljubav, u godinu dana proputovali 24 države na svim kontinentima i napravili više od stotinu intervjua. Davor se fokusirao na knjigu, a Anđela je napravila dokumentarni film.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh