Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Doživi

 • Ljudi21. srpnja 2019.

  Hrvatica svjetska menadžerica u Heinekenu

  Valentina Belavić, dosadašnja direktorica Sektora lanca opskrbe u Heinekenu Hrvatska, početkom rujna preuzima poziciju globalne menadžerice za proizvodnju piva i cidera u sjedištu Heinekena u Amsterdamu.

 • Običaji21. srpnja 2019.

  Mediteranska čipkasta slastica s Raba

  Prirodnim ljepotama, povijesti, arhitekturom, otok Rab već 120 godina privlači mnogobrojne turiste. No, u svijetu je poznatiji kao otok na kojemu je nastala Rabska torta - "mediteranska čarolija zapakirana u jednu slasticu".

 • Krajevi20. srpnja 2019.

  Muzej triljskoga kraja

  Muzej triljskog kraja svjedoči nesebičnosti mještana koji, iako nisu živjeli u izobilju, baštine bogatu tradiciju. Većinu eksponata darovali su, kažu: ''Eto tako, da se ne zaboravi!'' Iz samoga grada i okolice stizali su razni predmeti, od mlinca za kavu do odjeće, posuđa ili ratnog dnevnika i baula (putnog kovčega) s prekooceanskih putovanja.

 • Ljudi19. srpnja 2019.

  U Tivtu održana komemoracija za Maju Perfiljevu

  Uz zvuke njezinog najvećeg hita "Bokeljska noć", koji je u međuvremenu postao svojevrsni evergreen, stanovnici Tivta su se u četvrtak na komemoraciji u atriju srednjovjekovnog ljetnikovca Buća-Luković, oprostili od svoje sugrađanke, čuvene pjesnikinje i svestrane umjetnice Maje Perfiljeve.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh