Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Doživi

 • CRO-gastro kutak25. siječnja 2021.

  Ličke pole : Može li jednostavnije?

  Ima nekih namirnica na koje smo se već toliko navikli , koje su nam se već toliko uvukle pod kožu, toliko ih često i obilno trošimo da im u našim kulinarskim akrobacijama ni ne pridajemo neku posebnu pažnju. One kao su ovdje oduvijek, nadohvat ruke, poput vode i zraka, stalno i marno.

 • Ljudi25. siječnja 2021.

  Mela Reto: solidarni smo s hrvatskim narodom

  Iz peruanskoga glavnog grada Lime i tamošnjega Hrvatskoga kluba Dubrovnik, javlja nam se Mela Reto koja ističe da oni koji vole Hrvatsku pružaju svoju solidarnost s hrvatskim narodom. Upućuje tople pozdrave svim Hrvatima u domovini i iseljeništvu.

 • Ljudi24. siječnja 2021.

  Tri najveće hrvatske pjesme (i dva najdraža albuma)

  Kažu da se o ukusima ne raspravlja. Ne slažem se. Isto se tako ne slažem da je širok ukus nešto dobro, jer nedostatak profilacije implicira da nemate stav i ukus. I to na bilo kakav način nije uvreda, samo konstatacija. Glazba je također podložna ovakvim raspravama, ali kad je u pitanju odabir tri najbolje kompozicije koje je domaća muzička baština ostavila, vjerujem da bi mnogi potpisali moj izbor.

 • Ljudi22. siječnja 2021.

  Marcos Ruppert: nadam se da ćemo dovršiti popis Hrvata u Venezueli

  Profesor povijesti Marcos Ruppert, Venezuelac hrvatskoga podrijetla, nada se da će ove godine hrvatska zajednica u Venezueli dovršiti popis Hrvata i njihovih potomaka.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh