Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Doživi

 • Ljudi26. rujna 2020.

  Puljanin neumorni aktivist za oceane

  Nikola Medić, mladi Puljanin, za nekoliko mjeseci doktorirat će na sveučilištu u Kopenhagenu, kao jedan od 11-orice odabranih iz devet europskih zemalja.

 • Običaji21. rujna 2020.

  4.prvenstvo Hrvatske u gradnji suhozida

  4.prvenstvo Hrvatske u gradnji suhozida održano je u subotu 19.rujna u Srimi. Među 10 ekipa najboljom se pokazala ekipa Golinjevo u sastavu Milan Skejić, Dujo Šipić, Silvio Odrljin i Ante Čalo-Prašina. Prvenstvo je za Glas Hrvatske pratila Danja Lakić Budimir.

 • Ljudi21. rujna 2020.

  Potreban popis Hrvata u Venezueli

  Profesor povijesti Marcos Ruppert, Venezuelac hrvatskoga podrijetla, ističe da hrvatska zajednica u Venezueli ima potrebu za provođenjem popisa Hrvata i njihovih potomaka te traži od Vlade Republike Hrvatske da otvori konzulat u Caracasu.

 • Ljudi20. rujna 2020.

  Zagreb je moj drugi grad, otpočetka me oduševio

  Dragica Vukelić, Čileanka hrvatskih korijena, kao mlada djevojka obećala je svom ocu da će napisati knjigu o njegovu životnom iskustvu u Hrvatskoj koja će sadržavati sve što je doživio u svom rodnom mjestu u Lici te što je preživio tijekom ratnih godina. Ispunila je obećanje i objavila knjigu “Jastrebovi u mojoj duši”.

 • Ljudi20. rujna 2020.

  Vizualna umjetnost mlade Osječanke i izvan granica Hrvatske

  Print svestrane mlade umjetnice Tee Jurišić krasit će galeriju na otvorenom u sklopu projekta Udruge PLANTaža, Urbane intervencije. Njezina ilustracija bit će predstavljena 21. rujna na Međunarodni dan mira.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh