Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Doživi

 • Ljudi18. siječnja 2020.

  Hrvatska metropola ima svoju postolarku

  Malo je starih zanata koji još uvije postoje. Ekipa "Dobrog jutra" posjetila je jedan od njih u središtu Zagreba. Postolarski obrt vodi Nataša Trinajstić koja ručno izrađuje ženske cipele i čizme.

 • Krajevi18. siječnja 2020.

  Razvitak poljoprivrede u Bosanskoj Posavini

  "Bosna raste organski" projekt je sadnje ljekovitog i začinskog bilja kojim mlada poduzetnica Ivana Stjepanović nastoji vratiti život u Bijelo Brdo kod Dervente. Mogu li gospodarski projekti poput ovoga potaknuti povratak Hrvata u Bosansku Posavinu?

 • Krajevi16. siječnja 2020.

  Povratak mladih Hrvata iz svijeta u Donju Bačugu

  Posljednjih godina svjedoci smo sve većeg broja iseljavanja mladih iz Lijepe naše. Priča koju prenosimo iz emisije Plodovi zemlje govori o sasvim drugačijoj hrvatskoj zbilji.

 • Ljudi13. siječnja 2020.

  Veleposlanik Glunčić najavljuje susrete s Hrvatima u Austriji

  Novi veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji Daniel Glunčić obratio se prigodnim tekstom hrvatskim i gradišćansko-hrvatskim udrugama, izvijestivši ih o svom dolasku na veleposlaničku dužnost u Beč.

 • Ljudi12. siječnja 2020.

  Povratnik iz Njemačke: srce mi je ovdje na mjestu

  Kristian Hostić odlučio se iz Njemačke preseliti u Hrvatsku, zemlju svojih roditelja, u koju je dosad dolazio na odmor, piše DW. Odrastao je u Stuttgartu, gdje su njegovi roditelji došli kao mladi gastarbajteri. Tamo je završio ekonomski fakultet i zaposlio se u Mercedesu. Iako je imao dobre uvjete i plaću odlučio je prije godinu i pol dana napusti siguran posao u Njemačkoj i vratiti se u obiteljsku kuću u Đakovo.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh