Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Doživi

 • Ljudi22. siječnja 2019.

  Jazz na istarski način u Budimpešti

  Naša proslavljena etno jazz kantautorica Tamara Obrovac, sudjelovat će na međunarodnoj konferenciji glazbenih autora Songwriter’s Expo 2019 koja se 18. i 19. veljače održava u Budimpešti.

 • Ljudi22. siječnja 2019.

  Osječki umjetnici u Južnoj Americi

  Međunarodni projekt Art Nomad Project putuje 68 dana Južnom Amerikom do 25. ožujka. Umjetnička ekspedicija pod vodstvom Mateja Šimunića i Gradske radionice Pula, okupila je osječke umjetnike Valentinu Grubačević (Udruga ReArt) i Nikolu Fallera (Udruga Slama), fotografa Igora Popovića iz Pule i kiparicu Lučku Koščak iz Ljubljane.

 • Ljudi22. siječnja 2019.

  "Ne ignoriraj ženu iz Hrvatske"

  Ona je poželjela biti dio jedne šire priče, iskusiti prednosti globalnog tržišta, dokazati da se može – menadžerica Nevena Crljenko direktorica je za regulatorna pitanja Philip Morris Internationala, multinacionalne kompanije s više od 80 tisuća zaposlenika, za cjelokupno tržište Latinske Amerike i Kanade.

 • Krajevi21. siječnja 2019.

  Ličko-senjska županija ponosno predstavlja svoje ljepote

  Brojne ljepote i destinacije Ličko-senjske županije godišnje posjete milijuni turista, a veliki turistički brendovi poput Plitvičkih jezera, otoka Paga, Nikole Tesle ili Senja prepoznati su diljem svijeta. Turistička zajednica Ličko-senjske županije u 2019. godinu ulazi novim promo filmom koji u četiri minute prikazuje sve ljepote te prekrasne i raznolike županije.

 • Običaji21. siječnja 2019.

  Silbenske maškare organizira povratnik iz Njemačke

  Nakon uspješne 3. po redu "Božićne čarolije na Silbi", sve je u znaku priprema za tradicionalne Silbenske maškare koje će se održati početkom veljače. Organizator je tamošnja Turistička zajednica na čijem je čelu povratnik iz Berlina Kristijan Lopac.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh