Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

Doživi

 • Krajevi17. ožujka 2019.

  Najstarije marijansko svetište na Balkanu

  Svetište Gospe Olovske najstarije je marijansko svetište na Balkanu. Zbog zuba vremena te nekvalitetno izvedenih radova, temelji su popustili, a crkvi prijeti rušenje. Nakon petogodišnjih istražnih radova i pribavljanja potrebne dokumentacije uskoro će početi radovi na statičkoj sanaciji teško oštećene crkve.

 • Krajevi16. ožujka 2019.

  Vukovar – popularno pristanište riječnih kruzera

  Jučer je u Vukovar uplovio prvi ovogodišnji turistički kruzer s putnicima iz Velike Britanije, Irske i Sjedinjenih Američkih Država. Brod "Ariana" prvi je od predviđenih 318 turističkih kruzera, koliko bi ih ove godine trebalo Dunavom doploviti i pristati u Vukovaru.

 • Ljudi15. ožujka 2019.

  Splićanka na Danima umjetnosti u Dietzenbachu

  Renomirana slikarica Valentina Kvesić jedna je od 25 umjetnika čiji će najnoviji radovi biti izloženi na Danima umjetnosti ARTig 2019, u Kulturnome centru Capitol u Dietzenbachu od 15. do 17. ožujka.

 • Ljudi15. ožujka 2019.

  Lovro Pogorelić na drugoj kineskoj turneji

  Hrvatski pijanist Lovro Pogorelić krenuo je na drugu turneju po velikim gradovima Kine - Xiamenu, Changshau, Chongqingu i Fulingu, a nastupit će i na dva koncerta u Pekingu.

 • Ljudi14. ožujka 2019.

  Bečki Kunsthalle vodit će Hrvatice

  Izložbeni prostor Kunsthalle, bečku kulturnu instituciju posvećenu međunarodnoj suvremenoj umjetnosti, u idućih će pet godina voditi zagrebački WHW – kustoski kolektiv koji čine Ivet Ćurlina, Nataša Ilić i Sabina Sobolić.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh