Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

BLOG/VLOG/KOLUMNA

 • Ispeci zanat26. srpnja 2020.

  Lovro: glazbenik

  Lovro Knežević dokazuje kako je s entuzijazmom, predanošću i požrtvovnošću moguće postići ono što si čovjek zacrta. Pretvaranje vještina u konkretan rezultat stavljajući ga u službu drugima čini se lako za ovoga mladog entuzijasta, koji vidljivo uživa u onome što radi, što potvrđuje izvrstan odaziv publike.

 • Ispeci zanat12. srpnja 2020.

  Mirjana: profesorica njemačkoga jezika

  Može li se živjeti od plaće prosvjetara i uzdržavati obitelj? Koliko se sati dnevno mora posvetiti poslu? Mirjana Čakanić, profesorica njemačkog jezika, ovoreno predstavlja svoju stvarnost, navodeći njezine prednosti i nedostatke te dijeli svoja radna iskustva, kako u javnom, tako i u privatnome sektoru.

 • Ispeci zanat28. lipnja 2020.

  Maja: magistra farmacije

  “Da bi neki posao dobro obavljao, kao prvo trebaš ga voljeti”, kaže Maja Perić Šuškavčević. Danomice pomaže onima koji ne samo da traže lijekove nego i savjete koje pacijenti cijene, pa se vraćaju u ljekarnu koju uspješno Maja vodi.

 • Ispeci zanat14. lipnja 2020.

  Tin: dostavljač hrane

  Tin ističe da ga kupci uvijek dočekaju s osmijehom. Mladić, koji neumorno putuje gradom, jedan je od onih koji nisu prestali raditi za vrijeme pandemije strogo se držeći naputaka civilne zaštite, sve kako bi nastavio dostavljati hranu naručiteljima

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh