Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

BLOG/VLOG/KOLUMNA

 • Ispeci zanat12. srpnja 2020.

  Mirjana: profesorica njemačkoga jezika

  Može li se živjeti od plaće prosvjetara i uzdržavati obitelj? Koliko se sati dnevno mora posvetiti poslu? Mirjana Čakanić, profesorica njemačkog jezika, ovoreno predstavlja svoju stvarnost, navodeći njezine prednosti i nedostatke te dijeli svoja radna iskustva, kako u javnom, tako i u privatnome sektoru.

 • Ispeci zanat28. lipnja 2020.

  Maja: magistra farmacije

  “Da bi neki posao dobro obavljao, kao prvo trebaš ga voljeti”, kaže Maja Perić Šuškavčević. Danomice pomaže onima koji ne samo da traže lijekove nego i savjete koje pacijenti cijene, pa se vraćaju u ljekarnu koju uspješno Maja vodi.

 • Ispeci zanat14. lipnja 2020.

  Tin: dostavljač hrane

  Tin ističe da ga kupci uvijek dočekaju s osmijehom. Mladić, koji neumorno putuje gradom, jedan je od onih koji nisu prestali raditi za vrijeme pandemije strogo se držeći naputaka civilne zaštite, sve kako bi nastavio dostavljati hranu naručiteljima

 • Ispeci zanat24. svibnja 2020.

  Igor - vlasnik kafića

  Prije početka pandemije, koja je zahvatila i našu Hrvatsku, Igor Blažević otvorio je vlastiti kafić. Dugo je sanjao o tome i uspio je san ispuniti. Ali brzo je došlo teško razdoblje. Igor dijeli s nama svoja iskustva o prevladavanju krize i o tome kako se vratiti na razinu poslovanja prije pandemije. Taj mladi poduzetnik, pun energije i znanja o struci, daje nam realnu sliku o svojem poslu.

 • Ispeci zanat10. svibnja 2020.

  Martina: trenerica sportske gimnastike

  Martina Bublić bavi se sportskom gimnastikom kao trenerica. Od malih nogu trenirala je i posvetila se tome sportu te se natjecala u raznim kategorijama. Ljubav prema gimnastici dokazuje posvećujući se potpuno djeci koja se bave tim prekrasnim sportom, ne samo kao trenerica, nego i više puta u ulozi fizioterapeuta, psihologa, pa čak i vozača. Kako izgleda život trenera, koliko žrtava iziskuje, može li se živjeti od trenerske plaće - ispričat će nam ukratko i podijeliti svoje iskustvo s nama.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh