Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

BLOG/VLOG/KOLUMNA

 • Ispeci zanat13. rujna 2020.

  Branka - veterinarska tehničarka

  Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i golemoj ljubavi prema životinjama, Branka Račić postala je omiljena veterinarska tehničarka u kvartu u kojemu radi. Njezine rijeći, a posebno njezin rad, dokazuju da to nije samo posao, nego i pravi poziv.

 • Ispeci zanat31. kolovoza 2020.

  Andrej - sezonski radnik

  Uz već uobičajene sezonske poslove na obali, mnogi se studenti odluče za rad na kontinentu tijekom ljetnih praznika. Andrej je jedan od njih, koji je će do početka nove akademske godine raditi u proizvodnji kozmetičkih artikala. Kaže da ove je godine, zbog krize izazvane koronom, ponuda poslova za studente oskudnija, ali je ipak uspio pronači poslodavca. Ova je njegova priča.

 • Hrvatska: osjećaj života19. kolovoza 2020.

  Kulturni šok u vlastitoj zemlji

  O tome kako ja kao Njemica trenutačno doživljavam kulturni šok u vlastitoj zemlji.

 • Ispeci zanat16. kolovoza 2020.

  Nathalie: konobarica

  Dok se plaža puni turistima koji uživaju na suncu i moru, Nathalie je dio velike skupine ljudi koji rade tijekom sezone, u njezinom slućaju, u kafiću na obali. Hrvatica je po majčinoj strani, a otac joj je Kolumbijac. Nathalie Fernández Mastanjević dijeli svoje iskustvo o sezonskom poslu u kojem ističe dobre odnose sa šefovima i kolegama te prednost rada uz more.

 • Ispeci zanat26. srpnja 2020.

  Lovro: glazbenik

  Lovro Knežević dokazuje kako je s entuzijazmom, predanošću i požrtvovnošću moguće postići ono što si čovjek zacrta. Pretvaranje vještina u konkretan rezultat stavljajući ga u službu drugima čini se lako za ovoga mladog entuzijasta, koji vidljivo uživa u onome što radi, što potvrđuje izvrstan odaziv publike.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh