Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

BLOG/VLOG/KOLUMNA

 • Ispeci zanat17. siječnja 2021.

  Pavao: računalni inženjer

  - Dinamika na poslu je poprilično visoka. Stalne edukacije su nužne. Tempo svatko bira ponaosob, ali ukoliko postoji želja za napredovanje, nužan je predani rad i posvećenje života profesiji - kaže mladi inženjer Pavao Varela Petrač, koji nam otkriva koliko dinamičan i praktičan može biti posao u IT sektoru u ovim vremenima pandemije.

 • Ispeci zanat24. prosinca 2020.

  Ana – koordinatorica "Marijinih obroka"

  Kada je prije nekoliko godina, prvi put čitala knjigu "Baraka koja je nahranila milijun djece" Magnusa MacFarlane-Barrowa, stvorila joj se želja da jednog dana i ona bude dio te velike priče. Ana Abrramović danas je koordinatorica podružnice u Hrvatskoj i upoznaje nas s tom organizacijom koja hrani tisuće djece u najsiromašnjim zemljama svijeta.

 • Hrvatska: osjećaj života24. prosinca 2020.

  Djetešce Isus dolazi

  Svatko na drugačiji način dočekuje djetešce Isusa. Vrijeme iščekivanja bismo trebali iskoristiti smisleno i ljubeći. Prije no što prođe...

 • Ispeci zanat13. prosinca 2020.

  Gabrijela: računovotkinja

  Gabrijela Primorac ističe važnost dobrog radnog okruženja kako bi svoj posao učinkovitije obavljala. Iako radi skraćeno radno vrijeme, kao voditeljica računovodstva potrebna su joj znanja i vještine koje predstavljaju izazov i dinamičnost koji je motiviraju za daljnje usavršavanje profesionalne karijere, imajući u vidu stalne promjene u ekonomskom ciklusu tijekom školske godine.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh