Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HRTInt. uživo

BLOG/VLOG/KOLUMNA

 • Ispeci zanat25. listopada 2020.

  Ivana – vlasnica frizerskog salona

  Može li se uspjeti u privatnom sektoru? Ivana Keresman Reščić dokaz je da se može. Odluku o otvaranju vlastitog salona danas smatra pozitivnom iako joj je donijela puno napora. Papirologija i potrebne dozvole za poslovanje bili su dio mukotrpnoga procesa, ali to je svakako priča sa sretnim završetkom. Nakon nešto više od godinu dana od otvaranja salona, Ivana je zadovoljna uspjehom, koji je i rezultat velikoga truda.

 • Ispeci zanat11. listopada 2020.

  Ana: asistentica na Filozofskom fakultetu

  Rođena u Argentini, Ana je provela djetinjstvo u rodnoj zemlji i u Čileu. Kao tinejdžerica preselila se u Zagreb, gdje je uspješno završila srednju školu, a potom i studij na zagrebačkom Sveučilištu. Osnovala je vlastitu obitelj na koju je izrazito ponosna i koja joj daje veliku potporu za nastavak profesionalne karijere. Ova Argentinka hrvatskih korjena podijelila je s nama svoju uspješnu priču, u kojoj ima i odricanja, ali i velike količine ljubavi prema svojem zvanju.

 • Hrvatska: osjećaj života5. listopada 2020.

  Hrvatska to go: ili, igrate se Petra Pana

  Hrvatska se može stvoriti bilo gdje, i to ne samo mentalno.

 • Ispeci zanat27. rujna 2020.

  Lucija: prodavačica

  Kako bi podmirili svoje troškove, mnogi se studenti odlučuju za studentske ugovore i ne samo tijekom ljetne sezone. Prema statistikama, najveća ponuda ove vrste poslova je u poduzećima, skladištima, restoranima i kafićima. Lucija Bosak svoj je privremeni posao pronašla u kiosku. Prihod joj pomaže da nastavi studirati i pripremati se za ulazak u svijet prosvjete u bliskoj budućnosti.

 • Ispeci zanat13. rujna 2020.

  Branka - veterinarska tehničarka

  Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i golemoj ljubavi prema životinjama, Branka Račić postala je omiljena veterinarska tehničarka u kvartu u kojemu radi. Njezine rijeći, a posebno njezin rad, dokazuju da to nije samo posao, nego i pravi poziv.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh