Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HTV 5 uživo

Blog/Vlog

 • Svakodnevni junaci10. rujna 2018.

  Arboretum Lussich

  Punta Ballena, na istoku Urugvaja, šumsko je područje u blizini turističkoga grada Punta del Este te je u drugoj polovici devetnaestog stoljeća doživjela velike promjene.

 • Svakodnevni junaci31. kolovoza 2018.

  Ljubav prema domovini svojih predaka

  "Cristian je odrastao s našim starima", kažu u Cordobi o mladome stručnjaku koji je odmalena dio hrvatske zajednice. Stvorio je tako u sebi duboku ljubav prema domovini oca i djedova, pretvarajući u djela one vrijednosti koje je stjecao od djetinjstva.

 • Svakodnevni junaci13. kolovoza 2018.

  "Slavim ono što sam sanjao"

  Kažu da, kad je stigao u Buenos Aires, nisu mislili da će dugo opstati. Da neće izdržati. Život ga je istrošio. Međutim, njegova velika unutarnja snaga ga je nadvladala i pomogla da se prilagodi novome mjestu i novoj zajednici. Ona mu je pomogla, a on je pomogao njoj i tako je na vidjelo došao golem potencial koji je držao u sebi.

 • Povratak u Hrvatsku7. kolovoza 2018.

  Svjetski prvaci srca

  Prošlo je mjesec dana od Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji i pitam se što je sve ostalo od njega. Očito više na duži rok nego što mislimo, možda i više nego da smo u finalu pobjedili Francusku i osvojili svjetsko prvenstvo.

 • Svakodnevni junaci30. srpnja 2018.

  U pomoć!

  Dok odmaramo na obali, bez većih briga, uživajući u mirnom okruženju, postoji cijeli tim stručnjaka i volontera koji se brinu da naš godišnji odmor prođe mirno i glatko. Jedna od skupina koja osigurava naše bezbrižno ljeto jest HGSS – Hrvatska gorska služba spašavanja.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh