Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HTV 5 uživo

Blog/Vlog

 • Svakodnevni junaci21. svibnja 2018.

  Loly

  Upoznala sam Loly sasvim slučajno. Njezino putovanje u Hrvatsku nije proteklo u najsretnijim okolnostima... Čim je sletjela, pala je i slomila ruku. Loly zna samo nekoliko riječi iz hrvatskoga jezika, ali je ona zapravo Argentinka, iz pokrajine Entre Ríos.

 • Svakodnevni junaci7. svibnja 2018.

  Alfie i blagoslov roditeljstva

  Alfie je izazvao pravu revoluciju. Nema medija koji nije izvještavao dan za danom o tome kako se ovo malo dijete borilo za život. Facebook, Twitter, Instagram, televizijske emisije, radio, novine, časopisi: svi su prenosili borbu njegovih roditelja protiv sistema koji nije dao Alfieju da se i dalje liječi.

 • Povratak u Hrvatsku1. svibnja 2018.

  Zvijezda iz Stuttgarta

  Prije nekoliko dana posjetio sam Zagreb Auto show na Zagrebačkom velesajmu, na kojem su predstavljeni najnoviji trendovi iz automobilskog svijeta. Budući da sam rođen i odrastao u Stuttgartu, središtu automobilske industrije u Njemačkoj, Mercedes nije strani pojam za mene - nego je bio dio moje svakodnevne kulture.

 • Svakodnevni junaci23. travnja 2018.

  Anđeo ljubavi

  Tako su je zvali oni koji su je znali, ističući njezin vječni osmijeh i predanost. Ta je žena bila iznimno jednostavna, ali odlučna i spremna suočiti se s nedaćama na svojem životnom putu.

 • Svakodnevni junaci9. travnja 2018.

  Hrabrost u Pearl Harboru

  U zoru 7. prosinca 1941. Japanci su napali američki brod USS Utah, koji je bio na zadatku u Pearl Harbouru, na Havajima. Gotovo sva je posada spavala pa nije bilo vremena da vojno reagira na vrijeme. Većina je istrčala na palubu kako bi spasila život prije potonuća broda.

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Vrati se na vrh