Foto: snimka zaslona/Facebook Foto: snimka zaslona/Facebook

Ukupan prihod utrke preumjerava se izravno na tekući račun Udruge te će se koristiti isključivo u svrhu unapređenja i olakšanja rada Udruge u izazovnim vremenima izazvanima pandemijom koronavirusa, a koji značajno otežava određene aspekte rada udruge, ističu organizatori.

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju "Vukovarski leptirići – Vukovar" je dobrovoljna, nevladina, neprofitna udruga djece s teškoćama u razvoju, njihovih roditelja, članova njihovih obitelji, skrbnika i ostalih građana sa socijalno-humanitarnim ciljem koji svojim radom žele pomoći unapređivanju kvalitete življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Udruga ima za cilj unapređivanje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Djeluje na području grada Vukovara, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske.

Svi trkači i ljudi dobre volje pozivaju se da sutra (a prihvaćaju se i sve prijave do 22. studenog) otrče na Ulici Grada Vukovara ili Vukovarskoj ulici u svom mjestu (ili na bilo kojem drugom mjestu ako takve ulice nema) 5km ili bilo koju drugu distancu prema vlastitoj želji i mogućnosti te pomognu svojim prilogom vukovarskoj djeci s poteškoćama u razvoju.

Na ovaj poseban dan i državni praznik budimo uz Vukovar, naš grad heroj, pozivaju organizatori.

Račun udruge u Addiko banci;

Broj računa: 2500009-1101363619

IBAN: HR62 2500 0091 1013 6361 9

SWIFT: HAABHR2

Uplate iz inozemstva moguće su na Paypal account Udruge:

paypal@vukovarski-leptirici.hr

Prijavite se i vi na utrku i na taj način pomozite radu Udruge.

Link za prijavu: STOPERICA
Upute za prijavu rezultata preko aplikacije dobit ćete na mail nakon prijave. 

Kontakt: Vukovaru.Sa.Srcem@gmail.com