(Foto: prviput.hr/ snimka zaslona) (Foto: prviput.hr/ snimka zaslona)

Interaktivna platforma prviput.hr jedinstveno je mjesto s informacijama o neistraženim turističkim doživljajima Hrvatske pokrenuta u sklopu projekta kojim Zagrebačka banka daje podršku malim poduzetnicima u turizmu. Na jednom mjestu platforma objedinjuje informacije o zanimljivim lokacijama, uslugama i turističkim proizvodima. Istovremeno, to je i prilika za male poduzetnike i OPG-ove da se predstave na domaćem tržištu. 

Posjetitelji će na stranici moći otkriti priče pobjednika projekta #prviput koji je pokrenut u rujnu, a na karti će biti označeno i opisano više od 150 lokacija prijavljenih na natječaj. Na karti će biti ucrtano i dodatnih 60 skrivenih prirodnih ljepota, za čije se otkrivanje pobrinula Hrvatska turistička zajednica. Svi koji posjete prviput.hr moći će u samo par klikova naći inspiraciju za sljedeće putovanje kao i direktno kontaktirati vlasnike označenih lokacija s upitima o smještaju, turističkoj, gastro i drugoj ponudi. 

U projektu je odabrano 15 jedinstvenih lokacija i doživljaja koji obogaćuju turističku ponudu Hrvatske. Dvoje od njih, Heritage hotel Frankopan iz Ogulina i Ranč Ramarin nedaleko od Slavonskog Broda, osvojili su veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti promovirani na digitalnim kanalima. 

Hrvatska turistička zajednica partner je projekta #prviput.