Ilustracija. (Foto: Pixabay) Ilustracija. (Foto: Pixabay)

Tečaj će se održavti jednom tjedno, svakoga četvrtka u 19 sati, a trajat će dva škola sata. Kroz dva mjeseca intenzivnog rada i 12 proaktivnih radnih sati polaznici će moći naučiti više o kreativnim tehnikama crtanja olovkom i rapidografom, unaprijediti svoje crtačke sposobnosti te kako obraditi crtež u programu Photoshop.

Svi polaznici koji uspješno završe tečaj dobit će certifikat. HKD Napredak Glavna podružnica Mostar s ponosom najavljuje ovaj tečaj s naglaskom da je potpuno besplatan. Voditelj tečaja je Višeslav Lučić, akademski grafičar i profesor likovne umjetnosti i dizajna.

- Glavni cilj tečaja jeste naučiti početnike osnovama crtanja i obrade fotografije u naprednom programu Photoshop. Time spajamo tradicionalnu i digitalnu umjetnosti u jednu, a što je i aktualno i potrebno u ovom novom modernom dobu - istakao je voditelj tečaja Lučić.

Tečaj je namjenjen za studente i odrasle. Uvjet za pohađanje je dolazak na tečaj s vlastitim  prijenosnim računalom.

Zbog pandemije i epidemioloških mjera, upis polaznika je ograničen. Prijaviti se može putem email adrese: viseslav.lucic@gmail.com, na koju je potrebno poslati kratki životopis i osnovne osobne podatke.