Voditelj tečaja novinar Marko Suton. (Foto: HKD Napredak) Voditelj tečaja novinar Marko Suton. (Foto: HKD Napredak)

Prve radionice Tečaja pisanja teksotva iz područja copywritinga održane su tijekom rujna i listopada prošle godine, a nakon velikog interesa pokrenut je noci cikuls istoga tečaja. 

Cilj održavanja ovih radionica je promidžba kulturnih aktivnosti, događanja i projekata.

Kao i prethodni, i ovaj tečaj je besplatan, a prvi susret počinje u ponedjeljak, 1. ožujka 2021. u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-a s početkom u 19 sati.

Polaznici će kroz osam susreta upoznati formule za pisanje i kreiranje sadržaja za objave za društvene medije, službene e-mailove, newslettere, PR tekstove te blog tekstove koje će kreirati po unaprijed određenim temama ili temama po želji.

Voditelj tečaja je član HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar, Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, voditelj odjela digitalnog marketinga tvrtke IT Odjel iz Mostara.

Prijave na Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga potrebno je polsati na mail makasuton@gmail.com najkasnije do srijede, 24. veljače 2021. (U prijavi svaki kandidat i kandidatkinja treba navesti ime i prezime,  kratki životopis i kontakt broj).

Nakon završetka predavanja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga.