(Foto: Zagreb invest/ snimka zaslona) (Foto: Zagreb invest/ snimka zaslona)

Konferencija se održava u cilju pronalaska odgovarajućih rješenja i uslijed potrebe za upoznavanjem s budućim izvoznim i ulagačkim politikama jer će, kako tumače mnogobrojni stručnjaci, bez ulaganja biti nemoguće zadržati pozicije na svjetskim tržištima.

Glavna tema konferencije ''Utjecaj koronakrize na izvoz i ulaganja'' okupit će u hotelu Westin ključne predstavnike hrvatske industrije, institucija, financijskog, transportnog i logističkog sektora, kao i predstavnike europskih institucija i nadležnih tijela.

Konferencija će poslužiti kao platforma za uspostavu još intenzivnije komunikacije svih tržišnih dionika, a u cilju poboljšanja protoka aktualnih informacija, koje su kod gospodarstvenika trenutačno prijeko potrebne.

Glavne teme uključuju predviđanja za oporavak svjetskog tržišta, EU sredstva za pokretanje gospodarstva, mogućnosti za financiranje ulagačkih projekata, pokretanje i poboljšanje transporta i logistike, kao i analizu postojeće svjetske i domaće ulagačke klime, primjere najboljih praksi, pregled iskustva i dojmova stranih ulagača te predstavljanje specifičnih interesa ulagača.

Više informacija o konferenciji i postupku prijave dostupno je na poveznici.