Mezzosopranistica Natača Antoniazzo i pijanistica Mia Elezović (Foto: radio.hrt.hr) Mezzosopranistica Natača Antoniazzo i pijanistica Mia Elezović (Foto: radio.hrt.hr)

Antoniazzo i Elezović prve su na svjetskoj diskografskoj sceni kronološki predstavile hrvatske skladatelje 19. stoljeća i moderne s takvim antologijskim presjekom, rečeno je na predstavljanju albuma "Das Kroatische Kunstlied - Hrvatska umjetnička solo popijevka“. 

On sadrži 16 pjesama hrvatskih skladatelja, a počinje popijevkom Ferde Livadića “Kamena djeva” na stihove Antuna Mihanovića. Slijede skladbe Ivana Padovca, Vatroslava Lisinskog, Franje Krežme, Ivana pl. Zajca i Dore Pejačević, a završava s tri popijevke Blagoja Berse. Popratna knjižica uz CD donosi i originalne tekstove uglazbljenih pjesama, od kojih su neke na hrvatskom, a neke na njemačkom jeziku. Ova glazbena građa odabrana je u suradnji s akademkinjom Koraljkom Kos, muzikologinjom koja je jedan od najvećih autoriteta i poznavatelja te vrste glazbene literature u Hrvatskoj.

Album "Das Kroatische Kunstlied - Hrvatska umjetnička solo popijevka“ objavljen je u suradnji s Ministarstvom kulture RH i Gradskim uredom za kulturu Grada Zagreba, a pod etiketom njemačke izdavačke kuće Antes Edition koja promovira mlade umjetnike i posebne projekte poput ovog.